torstai 15. elokuuta 2019

Pdf muokkaus

Pdf muokkaus

Sinulla on esimerkiksi muokkausta tarvitseva paperidokumentti tai PDF, mutta et löydä alkuperäistä tiedostoa. PDF-muuntimen voi ostaa Office-kaupasta. Sen muokkaus Adobe Acrobatin avulla on helppoa, olet sitten toimistossa tai liikkeellä. PDF-tiedostoa muokataan sivu kerrallaan.


Pdf muokkaus

Jos haluat tehdä laajempia muokkauksia tai tehdä muotoilumuutoksia koko dokumenttiin, muokkaa alkuperäistä dokumenttia. Peitä osa PDF-sivusta valkoisella suorakulmiolla, jotta sisällöt eivät enää näy. Muuta reunoja tai taustan täyttöväriä. Luo, katsele ja tulosta PDF.


Käyttäjiin tekee varmasti vaikutuksen, miten helppoa PDF:n luominen ja katselu voi olla. Acrobat pystyy helposti muuntamaan skannatut dokumentit muokattaviksi PDF. Kokeiluversio sisältää Acrobat Pro DC:n viimeisimmät tietokonetoiminnot sekä Document Cloud -palvelut, joiden avulla hyödynnät edistyneitä mobiili- ja verkkotoimintoja. PDF-ohjelmien joukosta löydät mm.


Pdf muokkaus

Adoben PDF-formaatissa olevia tiedostoja. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata skannattuja PDF -tiedostoja Acrobat DC:ssä. Jos etsit tietoa siitä, miten voit muokata tekstiä, kuvia tai objekteja PDF -tiedostossa, valitse yllä vastaava linkki.


PDFzorro - muokkaa pdf verkossa. Helppo, nopea ja ilmaiseksi. Lataa pdf -tiedosto. Lisää kommentteja, poistaa tai kiertää sivuja ja paljon muuta. Useimmissa PDF -tiedostoissa voit klikata tekstikenttää ja sitten kirjoittaa.


Jos et pysty lisäämään tekstiä olemassa olevaan tekstikenttään, lisää tekstiruutu. Voit siirtää tekstiruudun dokumentissa mihin tahansa kohtaan. PDF -tiedostot on suunniteltu näyttämään ja toimimaan samalla tavalla kaikilla mahdollisilla laitteilla.


Näin ollen se on oiva tallennusmuoto tiedostojen jakamiseen. Suurin osa toimisto-ohjelmistoista ja kuvanmuokkausohjelmista antaa viedä tiedostoja PDF -muotoon, mutta PDF -tiedostojen muokkaaminen vaatii usein erillisen työkalun. PDF -lukuohjelmilla voidaan avata ja tulostaa PDF -tiedostoja, joita käytetään runsaasti mm. Valokuvien muokkaus , organisointi, tallennus ja jako missä tahansa. Täydellinen PDF -ratkaisu työskentelyyn kaikkialla.


Pdf muokkaus

Select an image format. By default PDF is converted to JPG. Alternatively, choose to save your PDF as PNG or TIFF. Choose between 2dpi, 1or dpi. Larger resolution (2dpi) will output.


Käytä Nitron markkinoiden parasta PDF −Word-muunninta luodaksesi parempilaatuisia DOC-tiedostoja kuin muilla ohjelmilla. Muunna PDF -tiedostosi nyt. Sitä käytetään pääasiallisesti sähköiseen julkaisemiseen, tulostamiseen ja painamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit