keskiviikko 21. elokuuta 2019

Myytävät yritykset eteläsavo

Kun katsoo mennyttä, voi yleisesti ottaen todeta, että jokainen vuosikymmen ollut Etelä-Savossakin toistaan vauraampi, väestön hyvinvointi sekä koulutustaso kasvanut ja palvelut laajentuneet ja modernisoituneet. Oletko haaveillut omasta verkkokaupasta? Tai miltä kuulostaa yrittäjän ura ikioman ravintolan tai kahvilan omistajana?


Tee yrityskaupat helpommin verkkopalvelumme kautta. Satoja myytäviä yrityksiä, löydä oma unelmasi. Hakuvahti ilmoittaa sinulle uusista hakuasi vastaavista kohteista. Haunjättö on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.


Haku on voimassa yhden vuoden ja voit käydä perumassa sen milloin haluat. Asuntokauppa käy ja vuokra-asunnot saavat uusia asukkaita hyvässä tahdissa ympäri vuoden, joten nopeus on valttia. Kun otat yhteyttä alueesi kiinteistönvälittäjiin jo hyvissä ajoin, voit löytää myytävät ja vuokra-asunnot sekä muut kiinnostavat asunto- ja kiinteistökohteet ensimmäisten joukossa.


Tarkenna hakua Näyttöjärjestys keyboard_ arrow_down. Suomen suosituin ja kattavin asumisen palvelu. Tutustu valikoimaan, katso kuvat asunnoista ja löydä itsellesi uusi koti jo tänään!


Uusin ensin Alin hinta. Myydään Vaasassa toimivan hotellin liiketoiminta. Iso ravintola ja oma kuntosali. Oikotie yrityksille. Katso vuokra-asunnot maakunnassa Etelä-Savo ! Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat vuokra-asunnot.


Löydä autoliike alueelta Pohjois-Savo. Menestyvästä perheyrityksestä luopuminen ei ollut tunnetasolla aivan helppoa, mutta myyntiä oli harkittu jo pari vuotta. Kun haussa on vaihtoauto, löydät Nettiautosta alueen Pohjois-Savo liikkeet. Esittelyissä kerrotaan perustiedot ketjusta sekä ketjun yrittäjyydestä, ja pääset jättämään sinua kiinnostavalle ketjulle lisätietopyynnön. Jätä ne kohdat tyhjiksi tai valitsematta, joita et pidä merkityksellisinä.


Maksuttomat kaikkien talousalueiden protesti- ja velkomustuomioilmoitukset. Ideoita ja inspiraatiota asumiseen. Toimitilat Etelä-Savo haulla löytyi toimitilaa. Palvelusta löydät vuokrattavat ja myytävät vapaat toimitilat ympäri Suomen. Palvelumme kohderyhminä ovat perustettavat ja 0-vuotta toimineet yritykset.


Palvelemme myös yritysten omistajanvaihdostilanteissa niin luopujan kun jatkajan apuna. Valmistautuminen omistajanvaihdokseen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Rantasalmi pieni kylä – suuri sydän. Myytävät yritykset ym.


Sivustolta löydät tietoa, apua, vinkkejä ja verkostoja. Autoliikkeet Etelä-savo Katso lähin vaihtoautoja, käytettyjä autoja tai uusia autoja myyvä autoliike. Klikkaamalla autoliikesivulle löydät mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit