tiistai 13. elokuuta 2019

Uss gerald ford lentotukialus

For otettiin käyttöön 22. Gerald Fordin mukaan. Ford (CVN-78) is the lead ship of her class of United States Navy aircraft carriers. Missä tahansa tämä alus ilmestyy horisonttiin, liittolaisemme ovat rauhassa ja vihollisemme vapisevat pelosta, koska kaikki tietävät, että Amerikka on tulossa ja Amerikka on tulossa vahvana. Alus korvaa vuotta palvelleen USS Enterprisen ja sen tulevat sisaralukset vanhenevan Nimitz-luokan lentotukialukset.


Ford-luokan alukset pystyvät tuottamaan kolme kertaa enemmän sähkötehoa kuin vanhemmat tukialusluokat.

Yhdysvaltain laivastossa on nyt väliaikaisesti vain kymmenen lentotukialusta. Tämä artikkeli sisältää n tekstiä. This article includes text of. Ford ei ole vielä valmis sotatoimiin. Ford luovutettiin viime viikolla ilman hissejä, joilla pommit saadaan siirretyksi kannen alla olevista varasoista kannella oleviin lentokoneisiin, Bloomberg kertoo.


Noita katapulttijärjestelmiä pitää kuitenkin ennen käyttöönottoa testata. Ford on Yhdysvaltojen laivaston uusin lentotukialus. Videota voisi katsella pidempäänkin.

Ne kaikki ovat keskeneräisiä ja niissä kaikissa on huomattavia vikoja ja puutteita eikä kaikkia voi käyttää vaativimmissa tehtävissä. Aseistuksena on yli lentokonetta. Se on varustettu muun muassa elektromagneettisella katapultilla, jonka avulla tavoitellaan jopa prosenttia enemmän lentoonlähtöjä vuorokaudessa kuin nykyisiltä aluksilta. Admiral Kuznetsov on Venäjän ainoa ” lentotukialus ”. Lentotukialus suojaamaan öljy- ja kaasuesiintymiä ikäänkuin Euroopan maat haluaisivat estää oman energiansa.


Tutustu käyttäjän Surffaaja Pinterest-tauluun aircraft carrier. Katso muita ideoita: Lentotukialus ,Laivasto ja Abraham lincoln. Uutistoimisto Reutersin mukaan aluksen käyttöönottotilaisuutta seurasivat tuhannet amerikkalaiset ja paikalla oli myös maan presidentti.


Fordin kotipaikka Virginian Norfolkin merivoimien tukikohdassa, toimittajat saivat nousta tähän jättiläislaivalle. Mitä mielenkiintoista on lentotukialuksella? USA otti käyttöön kaikkien aikojen tehokkaimman ja kalleimman sota-aluksensa.


Trumpin viesti maailmalle tulee laivan muodossa. Omaha, Nebraska – 26. Ford -luokan lentotukialuksilla vastataan Kiinan ja Venäjän luomaan uhkaan. Ei riittänyt Yhdysvalloille vieläkään armeija ja aseiden käsittämätön määrä. Kenellekään ei tule yllätyksenä, että Yhdysvalloilla on maailman suurin budjetti armeijan suhteen.


Sen yhteen laskettu hinta on noin 6miljardia dollaria. A carrier battle group (CVBG) is a naval fleet consisting of an aircraft carrier (designated CV) capital ship and its large number of escorts, together defining the group.

The first naval task forces built around carriers appeared just prior to and during Second World War. Ford - lentotukialus tuli maksamaan noin mrd. Sen kahdelta kiito - radalta lähtee jopa 2konetta päivässä.


Miehistöä tarvitaan 5vähemmän kuin Nimitz- lentotukialuksissa, joten säästöjä syn-tyy mrd. Ilma-alus mrd. Löydä ideoita: Lentokoneet. Kaipaako päiväsi piristystä? Tämän videon huomiota pelkäämätön 5-vuotias pikkutyttö tanssii kuin ammattitanssija konsanaan!


Lapsi ottaa ensialkuun tukea sohvasta, mutta kun äiti kääntää musiikkia kovemmalle, alkaa pikkulapsen vaippa pyöriä ja kädet heilua. Eisenhower (CVN 69) makes its approach pierside at Naval Station Norfolk. Fleet areas of responsibility in support of Operation Enduring Freedom, maritime security operations and theater security cooperation efforts.


Uss john c stennis. Stennis of Mississippi Historie. Newport News Shipbuilding i Newport News i Virginia.


There is no single definition of an aircraft carrier, and modern navies use several variants of the type. These variants are sometimes categorized as sub-types of aircraft carriers, and sometimes as distinct types of naval aviation-capable ships.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit