maanantai 5. elokuuta 2019

Laskun viivakoodin luonti

Ei sitoumuksia eikä aloitusmaksuja! Aloita laskuttaminen heti. Jos virtuaaliviivakoodin luonti ei onnistu, tarkista tilinumeron ja viitenumeron oikeellisuus ylävalikossa olevien vastaavien palveluiden avulla. Mikä on virtuaaliviivakoodi?


Virtuaaliviivakoodilla tarkoitetaan pankkiviivakoodin numeerista esitysmuotoa. Sähköpostilla tulleen laskun mukana tulevan virtuaaliviivakoodin avulla laskujen maksu on yhtä helppoa kuin viivakoodinlukijan kanssa. Kun lukee viivakoodin kone näyttäisi kaiken nauhaan liittyvän tiedon jonka olen kirjoittanut, vaikka koko A-nelosen. Nykyisinhän pieneen kotelon kanteen on yrittänyt sulloa oleellisen tiedon ja silti se on usein vajavaista.


Idea tuntuu hyvältä, mutta onko se toteutuskelpoinen kotikonstein, ja edulllisesti. Optisen luvun kannalta on suositeltavampaa koodata viivakoodi maksimipituuteen (1mm) kuin vähimmäispituuteen (mm). Pankkiviivakoodin korkeus on 1– 12.


Viivakoodin perusteella täytetään osa kentistä. Laskun rivitiedot – Laskulta ei syötetä yksittäisiä rivejä vaan ainoastaan verokannoittain verottomat yhteissummat. Järjestelmä laskee veron määrän ja yhteissumman. Vaihe 5: Valitse tunniste. Mikäli tuote luetaan kaupan kassalla, tulee se merkitä EAN-tai EAN-viivakoodilla.


Mikäli viivakoodin pitää GTIN tunnisteen lisäksi sisältää muuta lisätietoa, kuten esim. Määrä voidaan fiksata, samoin viivakoodin pituus. Eebu Laskupohja on ilmainen palvelu jolla voit tehdä ja tulostaa laskuja helposti. Rekisteröitymällä saat vaivattomasti käyttöösi myös muut nykyaikaisen laskutusohjelman toiminnot. Edullinen laskutusohjelma yrittäjälle ja pienyritykselle.


Tee ja lähetä laskut nopeasti ja helposti. Rajattomasti laskuja. Laskun voi luoda myös lukemalla laskuissa olevan pankkiviivakoodin.


Lukeminen tapahtuu viivakoodin lukijalla tai kenttään voi kopioida esim. Sillä kun yritys lähettää toiselle yritykselle laskun , niin ei siinä se viitenumeron turvallisuus ole yhtään minkäänmoinen tärkeystekijä. Laskun perustiedot – Kaikki luetellut kentät ovat pakollisia. Tärkeintä on että laskun saaja saa laskun helposti maksettua, ja laskun lähettäjä saa rahat omalle tililleen. Korjattu tietokannan päivitysskriptissä versioon 1. Yritystietoihin on asetettava laskutuksessa käytettävän pankkitilin tieto.


Lisäksi määritä arvonlisäveron käsittelytapa. Jos valitset vaihtoehdon Hinnat eivät sisällä, laskutuksen hinnat käsitellään nettohintoina. Ohjelma antaa automaattisesti laskun numeron ja viitenumeron siinä vaiheessa, kun lasku laskutetaan. Laskun numeron tai viitenumeron voi tarvittaessa vaihtaa siinä vaiheessa, kun lasku on vielä avoin. Laskun päivämäärä on oletuksena kuluva päivä ja eräpäivä laskun päivämäärästä maksuehtojen mukaan laskettu päivämäärä.


Nimeä voi verrata laskun tietoihin ja muuttaa tarvittaessa. Kenttään syötetään saajalle tarkoitetut viestit saajan maan kielellä tai englanniksi. Hei, olen kalastusopas Janne Parviainen Kalamania:sta. Viesti voi olla myös laskun numero, viite jne.


Suosittelen UKKO Pro-palvelua, joka on säästänyt minulta paljon aikaa. Erityisesti laskujen luonti kännykällä toimii hienosti ja on tärkeää liikkuvassa työssäni. Tervetuloa Procountor-ohjekirjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit