torstai 8. elokuuta 2019

Eevsku fitness

I started my blog when I was working abroad but soon it changed as a diary for my journey to became a professional athlete (women’s fitness ) and sports coach. Kaikki Eevsku Training -valmennukset sekä tuotteet ovat pitkän kehityksen ja ammattitaidon tulosta, jossa laadusta ei tingitä! Valmistaudun seuraavaan fitness -kisaani huhtikuussa Helsingissä ja treenaan ­täysillä kuntosalia, akrobatiaa ja koreografiaa. Samaan aikaan tuntuu, että ollaan oltu täällä jo ainakin kuukausi, mutta toisaalta viikkoa meni ihan hujauksessa.


Keräämme yhteen motivoivia ja opettavia treeni- ja urheiluvideoita.

Bachelor of Sports). Eveliina Tistelgren. Viimeinen Eevsku X Fitness -video on nyt ulkona. Tekisi mieli koko ajan kirjoittaa tai sanoa, että ”ainakin toistaiseksi”. D Mutta eiköhän tämä nyt ole aika lopullinen päätös tämän lajin.


Fitness -urheilijat näyttävät lavakuvissa isoilta ja lihaksikkailta, mutta tälläkin hetkellä kaikki ketkä näkevät minut livenä ensimmäistä kertaa, kommentoivat “voi kun olet pieni”. Tosin kyllä joskus jokunen mies voi säikähtää salilla kun teen pystypunnerrukset yli 20kg käsipainoilla. Fitness -bloggaaja Eevsku kertoo tavotteistaan, treeneistään ja lemppari treenivaatteistaan!

Itselleni tärkeintä matkustettaessa on se, että treenimahdollisuudet ovat hyvät ja ruokavalioni noudattaminen onnistuu mahdollisimman helposti, kertoo Eevsku. Tolppasta seuraa instagramissa yli 40ja facebookissa yli 30henkilöä. Oonan paras saavutus on 4. Stream Tracks and Playlists from Eevsku on your desktop or mobile device.


Body Fitness SM -kilpailuissa. Suomen fitness –urheilun kirkaimpia tähtiä edustava Linda Manuella on yksi maamme tunnetuimpia treeni- ja hyvinvointibloggaajia. Linda myös toimii muiden valmentajiemme tukena ja hyväksyy ohjelmat jotka heidän kauttaan tulevat valikoimiin. Olet kyllä niin ihana kun jaksat neuvoa ja ne treenivideot ovat ihan parasta! Kiitos kovasti ja laita taas omaa ruokapäiväkirjaasi joskus#128522; sitä aina odottelen #128522; aurinkoista syksyä sinulle!


Hän on voittanut fitnessin Suomen mestaruuden ja sijoittui kevään EM-kisoissa viidenneksi. Lähempänä kisaa päivään mahtuu jo kahdet treenit. Jos voitan, pääsen kisaamaan EM-mitalista Espanjassa. LIIKUNTAFILOSOFIASI?


Tässä lajissa mennään äärirajoille. Juokseminen on älyttömän hyvä ja edullinen tapa liikkua. Juosta voi oikeastaan missä vain ja milloin vain, ainoa asia mihin kannattaa kunnolla satsata on hyvät ja omaan jalkaan sopivat juoksukengät, jotta vältytään isommilta rasitusvammoilta. MM -kilpailuissa 6.

EEVSKU PODCAST - nyt myös Spotifyssa! I have been following you and your journey for a while now (especially on IG). Thank you for sharing your fitness life with all of us. You are a real inspiration and a hero to so many.


I celebrate with you and feel your “pain” if things do not go your way. Wishing you many more success in your future fitness journey! Millaisia vinkkejä Suomen suosituimpiin vaikuttajiin kuuluva Eevsku antaa vaikuttajamarkkinointia harkitsevalle yritykselle? Haastattelimme fitness -urheilija Eevskua vaikuttajamarkkinoinnin verkkolehteemme, jossa hän kertoo mm.


Olen ennen ollut suuri puuron vihaaja, mutta nykyään voisin vaikka elää tällä kauraisella elämän eliksiirillä! Oman aikansa se otti, että siitä oppi tykkäämään ja sitä jopa rakastamaan, mutta toisaalta alkuun sitä tulikin vain keiteltyä pahaa puuroa ja lusikoitua ääntä kohti omille makunystyröille vääränlaisia komboja. Nykypäivänä unettomuus ja unihäiriöt ovat hyvin yleinen vaiva, ja tähän sanotaan yhtenä syynä olevan yhteiskunnan muuttuminen.


Yhteiskunta edellyttää tehokkuutta, vaatimukset ovat kasvaneet, kiire on jatkuva, koko ajan vaaditaan enemmän ja enemmän aivotyöskentelyä, mutta koko ajan on vähemmän aikaa nukkumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit