tiistai 27. elokuuta 2019

Excel tuntiseuranta

Kun yrityksen työntekijöiden määrä kasvaa, on aika luopua paperisista tuntilapuista ja Excel -lomakkeita. Sähköinen pilvipalvelu on melko edullinen, helppo ja luotettava ratkaisu. Työtunnit kirjataan yrityksen valinnan mukaan eri mobiiliratkaisuilla tai kiinteällä laitteella.


Learn more about the differences (Lisätietoa eroavaisuuksista). Mukana on myös ilmaisia tuntilista- ja Excel -mallipohjia työajanseurantaan, joita voit muokata ja käyttää vapaasti. Pohjat ovat esimerkkejä ja aina kun niissä on laskentaa, haluamasi laskentaehdot voivat olla erilaisia kuin pohjassa olevat kaavat. Siksi emme voi ottaa vastuuta laskennan toimivuudesta juuri sinun käytössäsi. Hinta on jotain luokkaa 5-10e kuussa?


Riippuen käyttäjämäärästä. Meidän firmassa on se käytössä ja toimii tosi hyvin. En edes harkitse mitään excelpohjaisen kyhäelmien käyttämistä enää.


Excel toimisi tarkoitukseesi hyvin, ongelma on siinä että jos et ole sitä aiemmin käyttänyt, voi mennä jonkun aikaa ennen kuin saat toimivan taulukon tehtyä. Mutta jos Excel -osaamisesta olisi hyötyä hommissasi muutenkin, niin ota tämä pikku harjoituksena. Microsoft Excel on yksi Office-tuotepaketin monipuolisimmista ja hyödyllisimmistä ohjelmista. Jatkokysymyksenä voi esittää: Paljonko käytetty tunti maksaa minulle ja paljonko saan siitä takaisin asiakkaalta?


Eli miten kannattavaa työ on. Yksinkertaisimmillaan työajan seurantaan riittää yksinkertainen Excel -taulukko, johon listataan meneillään olevat projektit, työntekijät sekä heidän käyttämänsä aika. Etsitkö pohjaa tuntilapuille? Lataa täältä ilmainen tuntilappu - Excel -tunti-ilmoituspohja.


Tuntilapuilla voit pitää kirjaa työntekijöiden työajasta. Tällaiset muutokset mielestäni eivät ole mitenkään radikaaleja ja siten poissuljettuja, koska muokkaahan excel muutenkin syötettyjä tietoja. Hirveän näköinen tuo suomenkielinen excel. Saanen ilmaista aavistuksenomaisen tuntemukseni, että nyt taidettiin mennä vaikeatekoiselle alueelle.


Ehkä triidi on saavuttanut heikommin Excel -nerot, ehkä foorumilla tiedetään enemmän pelaamisesta ja raudasta kuin ehkä tylsemmästä taulukonrakentamisesta, ehkä jengin raaka ohjelmisto-osaaminen keskittyy enemmän koodaamiseen kuin taulukon pyörittelyyn. Lomaketyökalujen peruskäyttöä, aluksi otetaan Kehitystyökalut-välilehti näkyviin ja sitten esimerkkejä yleisimmistä lomaketyökaluista. Projektinhallintaa, aikataulutusta, suunnittelua ja resurssienhallintaa mm.


Tulostettava, käsin täytettävä versio) Kululomake: Kun lähetät meille kuitteja, täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot. Tällä tavalla varmistat kulujen nopean käsittelyn. Työajanseuranta mobiilissa - edullisesti!


Sisään- ja ulos-leimaukset tapahtuvat helposti suoraan älypuhelimella, yhdellä napin painalluksella. Reaaliaikaista työajanseurantaa Tilaa TuntiVelhon demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia. Ohjelmat ja verkkosovellukset on jaettu käyttötarkoituksen mukaan helposti selailtavaksi hakemistoksi. Sivuston ensisijaisena kohderyhmänä on tietokoneiden peruskäyttäjät.


Selainpohjainen ohjelma työvuorojen suunnitteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit