tiistai 13. elokuuta 2019

Konsolosluk gov tr randevu

NÜFUS Nüfus işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Türk konsoloslukarından yapacağınız tüm işlemler için randevu alabilirsiniz. Bunun yanında almış olduğunuz randevularınızı e-konsolosluk randevusunu sistemden sorgulayabilir , isterseniz iptal edebilirsiniz.


Konsololuk randevu sisteminin hayata geçmesiyle birlikte konsololuklardaki sıra bekleme. Karşınıza çıkan sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “ RANDEVU AL” butonuna tıklayıp randevu işlemine başlayabilirsiniz.

Yeni pasaport kaç para? Yurtdışı temsilcilikler için randevu verilmeyecektir. Başkonsolosluğumuzda randevu sistemi uygulanmaktadır. Bilgi taleplerinizi consulate.


C kimlik numarası olması şarttır. Randevu alırken nüfus cüzdanında T. Vatandaş işlem saati acil durumlar hariç saat 16:itibariyle sona ermektedir. Kimlik numaranızı bilmiyorsanız bir yakınınızın kimlik numarası ile de randevu alabilirsiniz.

Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12. E postası olmayan kişiler ALO 1çağrı merkezini arayalarak randevu talep edebilir. Pasaport teslim işlemleri saat 08. Her il hatta ilçe için farklı randevu sistemi yoktur. Türkiye’nin tamamı için Telefon ile randevu alma sayfası ALO 199’dur.


Diğer işlemler için randevu temelli çalışılmaktadır. München, Deutschland. Evrak iadesi hafta içi her gün 14:- 16:saatleri arasındadır. Nöbetçi telefonumuzu mesai saatleri dışında sadece acil durumlar için aramanızı önemle rica ederiz.


Türk vatandaşları tüm konsolosluk işlemleri , Gürcistan vatandaşları ise vize işlemleri için randevu alabilir. Kimlik Kartı Başvurusu, Askerlik İşlemleri, Vekaletname, İmza-Mühür Tasdiki, Doğum Tescili, Evlilik Tescili, Vatandaşlık İşlemleri, Boşanma Kararının Nüfus Kütüğüne İşlenmesi işlemleri için konsolosluk. Türkiyedeki, tapu kadastro müdürlüklerinin, emniyet müdürlüklerinin, özel hastanelerin, devlet hastanelerinin, araç muayene isyasyonlarının adres , telefon ve harita konum bilgilerini şehir şehir listeler halinde içerisinde toplayan tamamen ücretsiz resmi kurumlar rehberidir. Termin vereinbart werden. Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü randevu , adres, telefon , ulaşım harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir.


Postanschrift Luxemburger Str. Les demandes de visa sont traitées seulement les lundi et jeudi entre 14het 16hsur rendez-vous. MHRS randevu nasıl kontrol edilir ,mhrs randevu işlemleri , randevu geçmişi nasıl görüntülenir.

Mhrs Online randevu sisteminin kullanımı ve randevu sonrası takip işlemleri son derece kolaydır. Bir kaç basit işlemle daha ön. Kategori : Sağlık Yayın Tarihi : 17. Konsolosluk işlemleri hakkında bilgi almak için Gün saat hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezimize de bağlanabilirsiniz.


Konsolosluk randevu , Konsolosluktan randevu al, E konsolosluk randevu nasil alinir? Yasal Uyarı ve Kullanım Şartları: T. Dışişleri Bakanlığı bu konuda hiçbir sorumluluk kabul etmemekte ve yasal olarak hiçbir garanti vermemektedir.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit