perjantai 30. elokuuta 2019

Sukupuu sisarukset

I have been trying to piece together my family for over years and Smart Matches made it go past my wildest dreams. Kuvahaun tulos haulle family tree visualization showing siblings Sisarukset. Pystyykö siis ohjelmalla tekemään sukupuuta jossa näkyisi myös sisarukset ja niiden esivanhemmat ja jälkeläiset jne.


Löydä ideoita: Sisarukset. Aku Ankan sukupuu on Aku Ankka -sarjakuvan henkilöhahmojen sukulaisuussuhteita selventävä piirros.

Onko sinulla familiaalinen hyperkolesterolemia? Selvitä sukupuun avulla, ovatko lähisukulaisesi FH-taudin kantajia. Täytä sukupuu ja jaa tietoa riskiryhmään kuuluville sukulaisillesi.


Sukuohjelmistoon kannattaa tallentaa aina myös vanhempien, isovanhempien ja esivanhempien sisarukset sekä kaikki heidän jälkipolvensa. Heidän joukossaan on serkkujasi, pikkuserkkujasi ja vielä paljon kaukaisempia sukulaisia. Muumikirjoissa esitellään Mymmeleiden sukulaisia useiden sukupolvien ajalta.


Mymmelit, Pikku Myy sekä Nuuskamuikkunen kuuluvat kaikki mymmeleiden sukuun.

Mymmeli nuoremman, Pikku Myyn ja Nuuskamuikkusen äiti on nimeltään Mymmeli (vanhempi) joka esiintyy Muumipapan urotyöt -kirjassa. Hän on pyöreähkö ja kovin onnellinen ja hänellä on edellä mainittujen lisäksi muuta lasta. Lasten ja vanhempien välinen sukulaisuus on aina käytännössä , kummaltakin vanhemmalta tulee puolet perimästä. Tämä tarkastelu on tehty tällä käytännön olettamuksella. Periaatteessa on mahdollista, että lapset, siis sisarukset perivät vanhemmiltaan täysin eri puolikkaat.


Kun meidän suvussa on noita puolikkaita sisaruksia ynnä muuta, eli ohjelmaan pitäis saada laitettua puolisisarukset ja sisarukset yleensäkin, eli en hae sellaista ohjelmaa kuin minä, minun vanhempani, heidän vanhempansa jne vaan sellaista mihin saa täydet ja puolikkaat sisarukset. Mummoni syntyi Tetrimäen taloon, jota sitäkään ei enää ole. Kuka kummassa synnyttää ja hoitaa lasta, kysyn vaan, isomummoni Vilhelmiina lienee ollut supernainen. Vanhemmat ja sisarukset. Saksan ja Itävallan välisellä rajalla tullivirkailijana uransa luonut Alois avioitui kolmesti, ensimmäistä kertaa vuotta vanhemman Anna Glasl-Hörerin kanssa.


MyHeritage on paras perheiden online tapaamispaikka. Avioliitto oli lapseton ja onneton, ja Alois hakikin seuraa talouden keittäjättärestä, Franziska Matzelsbergerista. Isä: KANS MVA Eugenios Would Love To-Too.


Sukupuu on sukuselvitys koiran tai ihmisen sukulaisista. On mielenkiintoista tietää koiran isä ja äiti sekä isovanhemmat.

Jos sinulla ei ole omaa koiraa, voit tehdä tutkimuksen jonkun tuttavasi koirasta. Voit myös tehdä mielikuvitussukupuun, keksimällä koiran suvussa olevat emät ja isät. Koiralla on rekisteröintitodistus, jos koira on rekisteröity Suomen Kennelliitossa.


Sukupuu (ks. myös sukupuu 2) Myrskyklaanilainen suku, johon on sekoittunut Jokiklaanilaista verta. Erityishuomioita: - Hämypilvi on jokiklaanilainen, samoin kuin pennut. Revo oli erakko, jonka pojalla Liekillä on kumppani Jokiklaanissa. Liljankukan ja Platinakuun oikea emo oli Hunajavirta, joka kuitenkin kuoli synnytyksessä.


Klikkaa sukupuu suuremmaksi) Noniin, väsäsinpäs vihdoin jotain uutta heinäkuulle. Olkaa onnellisia että tämän tein, sillä vihaan sukupuiden tekoa yli kaiken! En ihmettele yhtään, jos sukupuussa on virheitä, tai jos siitä puuttuu vaikka kokonainen sukupolvi. Ilmoitelkaa siis jos teidän mielestä jokin nimi on väärin tai yms.


Joka päivä voi olla viimeinen, joka hyvästijättö ikuinen. Kertojana on Nellyn nuorin lapsi ja muut sisarukset ovat olleet suurena apuna. Muta ne Jeesuksen sisarukset.


Sukupuu tässä nyt alkoi kinnostamaan, sukua_tutkimaan 28. Kyllä siinä niin kävi, että pian sen seimi sekoilun jälkeen Joosef tajusi että häntä on kustu silmään ja kieltäytyi päättäväisesti aisankannattajan roolista. Joosef pakkasi aasinsa ja lähti omille teilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit