maanantai 26. elokuuta 2019

Erko jatkohakemus

Hakemusta voit täydentää myös kassan verkkoasioinnin kautta, lomakkeella ”ansiopäivärahahakemus”. Verkkoasioinnin ” jatkohakemus ” -nimiset lomakkeet vapautuvat käyttöösi sen jälkeen, kun kassa on maksanut sinulle päivärahaa ensimmäisen kerran tai antanut sinulle päätöksen. Kassan eAsioinnissa voit hoitaa työttömyysturvaan ja vuorotteluvapaaseen liittyviä asioita. Tarkastele hakemuksesi käsittelyn tai maksujen tilannetta Lähetä työttömyyspäivärahahakemus tai.


Liiton jäsenmaksu sisältää Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassan jäsenmaksun. Tämä tarkoittaa sitä, että saat työttömäksi jäädessäsi tulojesi mukaan määräytyvää ansiosidonnaista. Työmarkkinatuki on raha, jolla turvataan toimeentuloasi, kun haet töitä. Tervetuloa asioimaan kanssamme! Oma asiointi on henkilöasiakkaiden verkkopalvelut yhteen kokoava sivusto.


Kirjauduttuasi sisään näet ajankohtaiset tiedot tilanteestasi palvelun etusivulla. Lakot ja ansiopäiväraha. Lakkokierrokset ovat alkaneet ja kevään aikana niitä on odotettavissa lisää. Työtaistelutoimenpide, jolla on vaikutusta sinun työehtoihisi estää ansiopäivärahan maksamisen toimenpiteen ajalta.


Lue tarkemmin käsittelytilanteesta. Käsittelytilanne ja maksupäivä tekstiviestinä. Lue lisää työttömyyskassan tekstiviestipalvelusta. Sähköinen asiointi. Suuren osan työttömyyskassa-asioista voi hoitaa verkossa.


Jos kokoaikaisen työsi päivittäinen työmatka kestää yli kolme tuntia, tai osa-aikatyön työmatka kestää yli kaksi tuntia päivässä, voit olla oikeutettu liikkuvuusavustukseen. Mulla meni pari vuotta sitten lähes kk, erko oli kassa. Ei oo kumpikaan nuista,tehy. Löytyisköhän sieltä sivuilta se jonotusajan pituus sitten jostain,pitääpä kattoa. Työttömyyden jatkuessa täytä hakemus aina kalenterikuukausittain tai neljältä täydeltä kalenteriviikolta.


Mikäli olet kuukausipalkkaisessa osa-aikatyössä, tulee jatkohakemus täyttää kuukausittain. Hakurytmi pysyy työttömyyden jatkuessa samana. Vuorotteluvapaa pähkinänkuoressa. Jatkohakemuksen voit lähettää myös sähköisesti. Vuorotteluvapaa tarkoittaa sitä, että jäät työstäsi vapaalle korkeintaan puoleksi vuodeksi ja työnantajasi palkkaa samalle ajalle työttömän henkilön.


Päivärahahakemuksen tulee olla työttömyyskassassa kolmen kuukauden kuluessa siitä ajankohdasta, josta lukien päivärahaa haetaan. Ensimmäisen maksuilmoituksen yhteydessä saat työttömyyskassalta päätöksen päivärahan suuruudesta. TERVETULOA KOULUUN! Lukuvuoden kuljetusaikataulut löytyvät täältä ja viereisestä valikosta.


Työttömyysturvaa yrittäjälle, kevytyrittäjälle, osakkaalle ja yrittäjän perheenjäsenelle. Turvaa sinäkin - liity SYT:n jäseneksi. Tärkein jäsenetusi on Rakennusliiton voima ja yli vuoden kokemus hoitaa rakentajien asioita.


Saat nopeasti apua ja neuvoja työehtoasioissa sekä pulma- ja riitatilanteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit