perjantai 16. elokuuta 2019

Espanjan poliisi

Mobiililaite johdatti poliisin Tranbergin kotiosoitteeseen Esteponassa. Maanantaina poliisi paikansi ja pidätti miehen tämän kotoa. Miehiä pidetään vaarallisina ja he ovat Euro Weeklyn mukaan Ruotsin etsityimmät rikolliset. Malagassa ostoskeskuksessa viime sunnuntaina.


Ruotsalaismiehet oli etsintäkuulutettu Euroopan. Liiga on myös hankkinut laittomin keinoin ihmisten pin-koodeja ja siirtänyt niitä muihin kortteihin.

Kortteja käytettiin käteisnostoihin ja ostoksiin. Tavoitettaessa henkilöstä käynnistetään normaali luovuttamisprosessi. Katso ilmaiseksi netissä. Mies tunkeutui aikaisin aamulla Barcelonan lähistöllä sijaitsevalle poliisiasemalle veitsen kanssa. El Mundo -lehden mukaan mies oli halunnut vahingoittaa poliiseja.


AFPTV-kanavan mukaan poliisin saapuminen paikalle johti käsirysyyn. Poliisi etsii vaaliuurnia ja kuulustelee pormestareita. Poliisi onkin etsinyt äänestyslipukkeita, vaaliuurnia ja kampanjamateriaaleja eri puolilla Kataloniaa.

Tiistaina poliisi teki etsinnän kuriiriyhtiö Unipostin tiloihin. Espanjan-poliisi NettiTV ohjelma. Elämyksiä espanjasta. Poliisi pidätti pimeässä tehdyn operaation yhteydessä paikan päältä ecuadorilaisen henkilön, jolla oli yllään märkäpuku. Myös toinen ecuadorilainen on pidätetty.


Viranomaiset etsivät vielä kolmatta henkilöä. Tarkastajilla on oikeus takavarikoida kaikki energiankulutukseen liittyvät asiakirjat ja eristää asunto. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Maan sisäministeriön tiedotteen mukaan takavarikko tehtiin mainosjakeluyhtiön tiloissa lähellä Barcelonaa. Poliisi takavarikoi varastorakennuksesta Barcelonan lähistöltä noin miljoonaa lentolehtistä tai muuta painettua vaalikampanjamateriaalia, kertoo Reuters.


Pelkkä töniminen ja pamputtaminen eivät ole riittävän tehokkaita. Naisten hiuksista vetäminen on erittäin tehokasta. Yhteensä ihmistä on pidätetty ratsioissa maassa. Suurin osa pidätetyistä on teini-ikäisiä ja nuorin vasta 15-vuotias.


Kolme henkilöä pidätettiin, koska heillä epäillään olevan yhteyksiä terroristijärjestö Isisiin. Lauantaina mielenosoitukset kansanäänestyksen puolesta jatkuivat paitsi Barcelonassa, myös Lleidan kaupungissa, kertoo BBC. Kuva Poliisi ) Keskusrikospoliisi painottaa, että etsintäkuulutettuja ei tule yrittää ottaa itse kiinni.


Vihjeet henkilöistä pyydetään Suomen Keskusrikospoliisiin sähköpostitse wanted.

Väkivalta vaaliuurnilla on EU:ssa varsin epätavallinen näky, mutta silloin kun kyseessä on korruptoimaton äänestys niin se pelottaa aina tätä fasistista EU-hallintoa. Suomen maine sananvapauden ykkösmaana on mennyttä. MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin on joutunut tekemään “snowdenit” eli menemään viranomaisten tavoittamattomiin siksi aikaa, että laittomat oikeustoimet kohtaansa saadaan loppumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit