tiistai 20. elokuuta 2019

Maksaa englanniksi

Maksaa englanniksi

Kuinka paljon tämä maksaa ? How much does this cost? She will pay for it. I finally repaid my student loan. Tikkari ei maksa paljoa. Hän sai maksaa rikoksistaan.


Maksaa englanniksi

Se, joka maksaa soittajan palkan, päättää, mitä soitetaan. So we have to call an end to this and that costs money. Meidän pitää siis painaa nappulaa, ja se maksaa rahaa. This proves the adage that he who pays the piper calls the tune.


Tämä osoittaa todeksi sananparren, jonka mukaan tahdin määrää se, joka maksaa viulut. Esimerkkejä maksaa -ilmaisun käytöstä englanniksi. Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja. Käännös sanalle maksaa suomesta englanniksi.


Maksaa englanniksi

Suomienglantisanakirja. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Katso sanan maksu käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.


Yleisin maksan sairauksista on rasvamaksa, jossa maksaan kertyy rasvaa ja maksa saattaa suureta. Arvioidaan, että rasvamaksa on aikuisväestöstä noin :lla. He maksoivat kalliin hinnan. Voit maksaa ulkomaille op. Kun ilmoitat saajan tilinumeroksi ulkomaisen tilinumeron, palvelu tunnistaa maksun ulkomaanmaksuksi.


Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla. Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain. Siis kaikki osiot, todistuksen ym?


Lähden vähän yli viikon päästä takaisin Lontooseen, joten olen todella kiitollinen kaikesta avusta. Maksaa englanniksi. Painettu kurssiesite englanniksi. Kurssiesitteen käännös noudatteli suomenkielisen esitteen asettelua, ja esite oli helppo julkaista painettuna kahdella kielellä.


Maksaa englanniksi

Järjestäjä pääsi markkinoimaan kurssia 1euron kustannuksin entistä suuremmalle kohderyhmälle. Englanniksi nimikkeet kirjoitetaan käyntikorttiin isolla alkukirjaimella, tavallisessa tekstissä pienellä. Kortilla voidaan maksaa ateria, jonka hinta on enintään 1euroa. Jos kortilla maksetaan ateria, jonka hinta on vähemmän kuin euroa, saldoa vähennetään euroa. Kortin käyttö on rajoitettu teknisesti niin, että kortilla voidaan maksaa enintään työssäolopäivien mukainen määrä aterioita ennen seuraavaa saldon.


Lasten ja nuorten ei tarvitse maksaa alkuomavastuuta. Alkuomavastuuta sovelletaan vasta sen vuoden alusta, jolloin nuori täyttää vuotta. Näet ajantasaisen alkuomavastuukertymäsi asiointipalvelussa kohdassa Sairaanhoitokorvaukset-Lääkkeiden omavastuukertymä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit