torstai 8. elokuuta 2019

Löysin avaimet

Tämä löytäjä oli meinannut viedä avaimet poliisilaitoksen postilaatikkoon (joka oli myös siellä lähellä), mutta löytänyt sitten (onneksi!) tekstin, jossa oli koodi avaimesta ilmoittamiseen. Toimi täydellisesti ja on muutenkin aina tuomassa turvaa, jos avain sattuisi uudelleen hukkumaan. Et näe, sillä avaimet ovat ulkoisesti identtisiä.


Palauta kuitenkin avain löytötavaratoimistoon, sillä jos omistaja löytyy, voidaan avain ohjelmoida uudelleen. Myynnissä menestymisen avaimet ovat siis tarjolla siinä ympäristössä, jossa myyjä jo työskentelee.

Myyjän on vain tunnistettava menestyksen avaimet laajentamalla ja tarkentamalla tietoisuuttaan omasta toimintaympäristöstä. Jos avaimet ovat täysin hukassa, ne ovat siellä mistä ei ole vielä etsinyt. Sain 16-vuotiaana kroonisen tulehduksellisen suolistosairauden diagnoosin. Sairaalassa osaston ylilääkärinä toiminut gastroenterologian erikoislääkäri ja dosentti totesi diagnoosin kerrottuaan ykskantaan, että sairaus on mukanani loppuelämän, siihen ei voi vaikuttaa ruokavaliolla tai millään muulla omalla toiminnalla, vaan ainoa ratkaisu on syödä koko elämän ajan lääkkeitä.


Löysin avaimen bussipysäkiltä, niin mihin kuuluisi viedä? Espoon pääpoliisiasema. Se sijaitsee rikosilmoitusten vastaanoton yhteydessä, johon voi tuoda löytötavaroita sen aukioloaikana.

Meiltä hoituu avaimet käteen periaatteella asiakaskokemusvideot, asiakastarinat, työntekijäkokemusvideot sekä työntekijätarinat. Löysitkö kadulta avaimet tai ravintolasta kännykän? Tiedätkö, mitä löydölle teet? Päijät-Hämeen poliisin löytötavaratoimisto neuvoo.


Kun löydät esineen, toimita löytö lähimmälle poliisille tai ilmoita asiasta, jos et voi toimittaa sitä. Oman turvallisuutesi varmistamiseksi älä ota itse yhteyttä löydön omistajaan. Löytötavaroiden käsittelystä löytötavaratoimistossa, jonka pitämiseen on myönnetty lupa ennen tämän lain voimaantuloa tai jonka pitäminen ei ole vaatinut lupaa, on voimassa, mitä tässä laissa tai sen nojalla annettavassa asetuksessa säädetään. Hei, kaunis kiitos kaikille vastauksista jopa hauskoista.


Täytyy todeta, että löysin autoni avaimet , en kylläkään lumesta vaan hiihtomonosta. En tiedä miten ne sinne ovat joutuneet. Uudet avaimet ehdin jo tilata. Tiedoksi jollekin, että uudet maksavat 1euroa uudelleen sarjoitus euroa.


Nyt ei kylläkään tarvitse sarjoittaa uudelleen. Sinä aikana avainten omistaja voi tiedustella asiakaspalvelustamme niiden löytymisestä. Palautamme löytyneet avaimet pyydettäessä myös silloin kuin palvelu ei ole voimassa.


Vierailija: Moikka, löysin avaimet , joissa oli finnturvan lätkä, missä kehoitettiin palauttamaan avaimet poliisille, ja luvattiin löytöpalkkio.

Tietääkö kukaan paljonko löytöpalkkio on? Nyt odottelen ja mietin varailenko jo etelänmatkaa koko perheelle ;-). Löysin äsken noin klo 12. Avaimet palautin siis jo poliisille. Piilipuuntie pihalta.


Ne saa minulta tuntomerkkejä vastaan, mutta jos ei omistajaa löydy huomiseen aamuun mennessä niin toimitan avaimet eteenpäin. Otin vastuun omasta terveydestäni ja löysin avaimet paranemiseen. Joskus hiljaisuus on paras lohtu.


Mitä surijalle uskaltaa sanoa? Jos valvetilassa kokee itsensä usein uhriksi, varmasti myös näkee unissaan usein olevansa väkivallan, nolausten, murtojen tai varkauksien uhri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit