keskiviikko 14. elokuuta 2019

Lentotukialus henkilökunta

Ydinkäyttöinen lentotukialus USS Ronald Reagan oli suuressa roolissa mm. Iraqin ja Afganistanin sodissa. Videolla aluksen henkilökunta kertoo, kuinka koneiden laskeutuminen ja nousu alukselle tapahtuu.


On huolestuttavaa koska ihan kotivesilään USA ei tuollaisia tarvitsisi. Ja tulokset olemme nähneet. USA on aina sotimassa ja nöyryyttämässä pienempiä maita. Admiral Kuznetsov pinnalla on oltava merkittävä määrä päteviä miehistön.


Johtuen siitä, että tärkein taistelu teho edustaa ilma, aluksella on 6lentäjät. Näistä komento henkilökunta koostuu henkilöä. Laivan henkilökunta olisi ollut muuten paleltumassa kuoliaiksi kylmyyden johdosta. Siitä syntyikin sitten mahtava savun muodostus Englannin ylle.


Toivottavasti atlantilta tulee kunnon syysmyräkkä, joka puhaltaa ryssän saasteet pois saaren ilmatilasta. Venäläisamiraalien suunnittelupöydillä olleet lentotukialus - ja hävittäjähankkeet ovat taloudellisista syistä lykkääntymässä pitkälle tulevaisuuteen. Kokonaisuutena tarkastellen uusi sotavarusteohjelma on ilmeisesti jäämässä kauas siitä, mitä sotilaat olivat vielä äskettäin toivoneet. Risto Orkon ohjaama elokuva Ryhmy ja Romppainen sai ensi-iltansa.


Lentotukialus HMS Ark Royal kaatui ja upposi U-81:n torpedoimana. Elokuva pohjautui kirjailija Armas J. Pullan teokseen ”Jees, punamultaa! Intersport seinäjoki henkilökunta.


Miesten tekstiilipuolelta henkilökunta nappasi muutaman lempparinsa näytille! Nämä kaikki takit ja välitakit - Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, jossa on tilaa kaikelle hyvälle. Saksalainen sukellusvene U-upotti brittien lentotukialus HMS Courageousin Irlannin rannikolla. Kansanhuoltoministeriö aloitti toimintansa. Ensimmäiseksi kansanhuoltoministeriksi nimitettiin Rainer von Fieandt.


Viron ulkoministeri kutsuttiin Moskovaan. Expand your Outlook. Pian irtisanomisten jälkeen paikalliset asukkaat ja sairaalan henkilökunta osoittivat mieltään potkut.


Kiinan ensimmäinen itse rakennettu lentotukialus. Matkailualan kasvu kannustaa sujuviin työehtosopimusneuvotteluihin, mutta keväällä voi olla luvassa tiukkaa vääntöäkin 27. Mistä tuo resurssien jatkuva puute johtuu, vastuunpakoilusta luulen minä tai paremminkin tiedän ja olen sen nähnyt, päiväkodissa jos jotain ikävää tapahtuu ja vanhemmat haluvavat tietää asiasta, niin henkilökunta sanoo olevansa tietämättömiä koko asiasta tai syytetään työkaveria koska hänen naamansa ei miellytä.


Mikkelin Lyseon koulu sijaitsee keskellä kaupunkia lähellä palvelu- ja liikuntapaikkoja ja on kaupungin itäisen oppilasalueen lähikoulu. Viime vuosina tehtyjen remonttien jälkeen koulun tilat ovat toimivat ja hyvässä kunnossa. Hämeenlinnan päiväkodeissa vierailee ensi talvena tavallista enemmän taiteilijoita. Myös päiväkotilapset sekä päivähoidon henkilökunta pääsevät kokeilemaan taiteen tekemistä.


Suruliputuksen lisäksi koululla järjestettiin heti koulutyön alkaessa myös muistotilaisuus, johon osallistuivat koko koulun henkilökunta ja kaikki koulun oppilaat. Teuvo Pakkalan koulun rehtorin Raimo Rantalan mukaan muistotilaisuus oli suunniteltu lapsille sopivaksi. Se oli tarpeeksi yksinkertainen, tunnelmallinen ja kaunis, Rantala sanoo.


Sillä se mitä terveydenhoito henkilökunta laittoi Iljalle asennettuun kipupumppuun oli jo sen luokan aineita, että sillä viimeisteltiin Janitskinin terveydentila siihen pisteeseen, että mies oli jo kuollut, koska ennen kuin Janitskin oli kuollut alkoi kahdelle hänen lähipiiriin kuuluvalle henkilölle tulla jo soittoja mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit