maanantai 12. elokuuta 2019

Maahantulokortti usa

Tarkista, mitä matkustusasiakirjoja tarvitset matkustaessasi Pohjois-Amerikkaan. Valitse jäsenyys tai tili. Liity Finnair Plus -jäseneksi ja nauti monista rahanarvoisista eduista kotona ja maailmalla, tai luo Finnair-tili, joka nopeuttaa lentojen varaamista ja pääset helposti käsiksi tietoihisi Finnair-sivustolla. Finnair Holidays matkustus-asiakirjatAlta löydät tarkempaa tietoa kuhunkin maahan tarvittavista matkustusasiakirjoista – kuten oikeanlaisesta henkilöllisyystodistuksesta ja viisumeista – sekä muista mahdollisista maahantulomuodollisuuksiin liittyvistä vaatimuksista.


Täytetty maahantulokortti on luovutettava rajaviranomaisille passin ja muiden matkustusasia-papereiden kanssa. Jätetään tyhjäksi 4. Maahantulokortti on täytettävä selkeästi alla olevan ohjeen mukaisesti. Syntymäaika (ppkkvvvv) 5. MAAHANTULOKORTTI : Migraatiolappu “pikku lappu” eli maahantulokortti tulee täyttää joka kerta, kun Venäjän rajan ylittää.


Olipa sitten pelkkä matkustaja tai auton kuljettaja. Lappuun täytetään omat tiedot kahteen kertaan, toinen puolisko jää Venäjän tulliin mennessä ja toisen saa mukaan Venäjän maalle. Vaikka maailmassa on monta hankalampaakin valtiota maahanpääsyn suhteen, ei USA :kaan kaikista helpoin ole. Sinne ei noin vaan marssita ”Moro täsä mää nyt oon!


Koska mulla on nyt muutama pyrähdys takana tuolla Amerikan Ihmemaassa, niin ajattelin jakaa. Emme halua, että joudut viettämään loma-aikaasi vieraan maan lentokentällä setvimässä matkustusasiakirjojen epäkohtia. Joten tutustu näihin tulli ja maahanmuuttoaiheisiin kysymyksiin.


Matkustelen itse pitkiksi ajoiksi USA :an koska miesystäväni on yhdysvaltalainen, mutta olen päässyt kyllä tosi helpolla kyselyissä aina, lupsakoita miehiä ollut aina passitarkistuksess (vähän tietoisesti en ole mennyt naisvirkailijalle, koska voivat olla tiukempia ;) ). En ole suomen kansalainen olen kiinteöpakolainen thaimaasta olen pitkään suunnittelut matkustaa USA :han minulla ei ole suomen kansalaisuutta minulla vihreä matkustusasiakirja minun henkilötietoja ei pystytty varmistaa ainakin vihreä pasissa lukee pystynkö vihreä matkusasiakirjalla matkustaa USA :han loma tarkoitus on käydä tapaamassa. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä. VisumCentrale veloittaa maksun hakemuksesi käsittelystä. ESTA:n ja ETA:n saa myös halvempaan hintaan hakemalla sitä suoraan Yhdysvaltojen tai Australian hallitusten sivuilta verkossa, mutta nämä sivustot eivät tarjoa apua tai automaattisia ilmoituksia viisumin hyväksymisestä.


Voi pakata suklaata salmiakkia ja näkkäriä ja kahvia. Ei riskiä, ovat laillisesti sallittua kamaa. Takavuosina tosin oli voimassa sääntö, jonka mukaan ei saanut viedä karkkeja, joissa oli alkoholia.


Information on this page is in Finnish and concerns only travellers having Finnish passport. Sähköinen matkustuslupa. Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan sähköinen matkustuslupa, ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Moni maa (mm. USA ja Venäjä) vaatii lentoyhtiöitä luovuttamaan matkustajien passitiedot ennen lähtöä myös silloin kun lentoreitti kulkee ko.


Tapa, jolla passitiedot kerätään, vaihtelee lentoyhtiöittäin. Lomalennoilla tiedot ilmoitetaan yleensä Minun lomani -sivun kautta. Migration card eli maahantulokortti , malli. Jos online kaavakkeen täyttäminen tuntuu liian vaikealta, autamme teitä kaavakkeen täyttämisessä. Siinä tapauksessa käytä alla olevia kaavakkeita.


Käytä tätä lomaketta vain, jos sinulla on kaikki täyttämistä varten tarvittavat tiedot. Exclusive promotions and special prices in women’s fashion: dresses, t-shirts, jeans, shoes, bags and accessories.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit