torstai 14. huhtikuuta 2016

Autokoulu malmi

Kaikki autokoulut, kurssit ja hinnat kätevästi. Vertaile ja valitse sinulle sopivin. A1-kortin suorittamiseen vaaditaan vuoden ikä – kurssin voit aloittaa 15-vuotiaana. A-kortin voi suorittaa 24-vuotiaana ja se antaa ajo-oikeuden kaikkiin moottoripyöriin.


Autokoulu malmi

Nimensä mukaisesti meillä on kansainvälistä kokemusta, kielitaitoa ja tuntemusta eri kulttuureista. Yksi opettajistamme on opettanut 1eri maasta kotoisin olevia oppilaita. Kurssit alkavat klo 17:00.


Autokoulu Startin 5. Palvelemme Kontulassa, Itäkeskuksessa, Herttoniemessä, Malmilla ja Ruoholahdessa. Pidämme teoriatunteja jokaisella toimistolla ja myös virtuaalisesti, voit suorittaa teoriat missä toimistossa tahansa. Katso tietoa B-kursseistamme.


Riskikoulutus: vielä vapaita paikkoja, varaa vaikka heti! Kuorma-autokurssit räätälöidään kysynnän mukaan. Uutta: kuorma-autokurssi englannin kielellä. Teoriatunnit mahdollista suorittaa itsenäisesti verkossa.


Modernit opetusvälineet. Tyytyväisiä asiakkaita jo kolmessa sukupolvessa ja läpipääsyprosentti Helsingin alueen parhaimmistoa. Tervetuloa tutustumaan! Se on perustettu 14. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.


Ilmoittautuminen kursseille käy kätevästi Webauton kautta. Linkin kautta näet myös kaikki alkavat kurssimme. Ajovarma Helsinki- Malmi. Ammattiliikenteen palvelut.


AMP- ja ADR-kokeet. Kuljettajatutkinnot (kevyet ajoneuvot ja kuorma-autot) Lupahakemusten vastaanotto. Voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin aina kello 14. Verkkoteoriapalvelu sulkeutuu kello 21.


Opetus sisältää kaksi (2) ajotuntia simulaattorilla. Kauppakeskus Malmin tori, Malmi , Helsinki. Teoriaopetus tapahtuu luokkatilassamme Vantaan Pakkalassa aivan kauppakeskus Jumbon vieressä kehä 3:en laidalla. Meille on helppo tulla mistä tahansa päin pääkaupunkiseutua.


Läheisimpiä kaupunginosia ovat Ylästö, Martinlaakso, Kartanonkoski ja Tammisto, mutta kaukana eivät ole myöskään Tikkurila, Klaukkala ja Malmi. Driving school In English International Driving School Hakaniemi Basic phase, Practise phase and Advanced phase course for B license. Do you want to get your first ( B ) Driving Licence in Finlan for driving a normal passenger car and van? Ajokortin hinta (B) alk. Nyt on hyvä aika aloittaa autokoulu , saat tehokasta ja joustavaa opetusta monenlaisissa keleissä oikealla autolla!


Tarjoamme ajo-opetusta myös automaattivaihteisella autolla! Tik-Tak on laadukas ja joustava autokoulu Tikkurilassa. Sen on perustanut kokenut autokoulumies, Hannu Kaarre.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit