torstai 7. huhtikuuta 2016

Australia viisumi rikosrekisteri

Varaa heti ja säästä jopa ! Otahan asiasta selvää vaikka soittamalla matkatoimistoon. Tietävät varmaan jo siellä. Edes HongKongissa ei niin tarkkaa ollut. Sinne päästäkseen pitää hankkia itselleen viisumi , jo ennen maahan saapumista. Stressasimme tästä ehkä hieman turhaan, sillä viisumi on maksuton, helppo hakea ja se näköjään hyväksytään erittäin nopeaa.


Sadat (ellei tuhannet) nuoret aikuiset käyttävätkin tätä mahdollisuutta hyväkseen vuosittain. Viisumissa on kuitenkin siis rajoituksia, kuten juuri ikä ja se, jos on huollettavia lapsia. Tällä hetkellä wh - viisumi myönnetään.


Tietojen luovuttamisesta säädetään myös kansallisesti. Mulla on tuttu, jolle ennen uskoontuloa ehti tulla aikamoinen rikosrekisteri. Pientä härdelliä oli ollut rajalla, mutta sisään se pääsi. Tämän muistaen luulen, että sun yksi rattijuopumustuomio on kuitenkin aika lyhyttä kauraa. Matkustusluvan eväämiseen johtavia syitä voivat olla esimerkiksi pidätys (vaikka se ei olisi johtanut tuomioon rikoksesta), rikosrekisteri (vaikka henkilö olisi saanut armahduksen tuomiostaan, tuomio olisi kumottu tai henkilö olisi saanut tuomion alennuksen), tietyt vakavat tartuntataudit ja aiempi maahantulokielto tai karkotus.


Kunniakonsulaattien yhteystiedot löydät maakohtaisilta sivuilta. Niissä on evätty matkustajan pääsy maahan, jos henkilöllä on rikosrekisteri. Siis ihan vaikka tarpeeksi ylinopeussakkoja! Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.


Hakija ei myöskään saa olla vaaraksi australialaisille. Jos sinulla on rikosrekisteri , joudut ilmoittamaan tämän ja todennäköisesti toimittamaan lisäselvitystä rikkeestäsi tai rikoksestasi. Tarvittavat asiakirjat E- viisumi on voimassa kuukautta tai passin päättymiseen asti, jos se tapahtuu ensin.


Traveling to Uusi-Seelanti? You might need an Uusi-Seelanti visa. Determine if you need a visa for Uusi-Seelanti, view Uusi-Seelanti visa requirements and apply online for an India tourist visa or Uusi-Seelanti business visa in minutes. Indonesian viisumi rikosrekisterin kanssa?


Omaan H-merkinnän ja Bali matkan kohde. Voiko viisumihakemus hylätä merkinnän vuoksi? Tosiaan, epäilyttää uskallanko laittaa hakemukseen omaavani tuomion.


Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Australia ja Oseania. Voit hakea tavallista passia poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai valitsemassasi lupapalvelupisteessä. Aussit kun ovat suht tarkkoja ketä sinne päästävät töihin (ymmärrettävää) joka käy ilmi viisumi -hakemuksen kanssa säätäessä. Kyse on lähinnä tuosta rikosrekisteriin liittyvästä kysymyksestä.


Kun matkustat Balille, tarvitset voimassa olevan passin ja viisumin huolimatta siitä, mitä aiot oleskelusi aikana tehdä. Jos matkasi kestää alle vrk, saat viisumin suoraan rajalta maahan tullessasi. Vierailijan, joka haluaa viipyä Yhdysvalloissa yli päivää, on saatava viisumi vierailemalla lähimmässä Yhdysvaltain suurlähetystössä tai konsulaatissa ja haettava soveltuvaa viisumia matkansa tarkoituksen perusteella. Sinulla on oltava biometrinen passi, jossa on siru (siru sisältää passin haltijan biometriset tiedot).


Hankkimamme viisumi on nimeltään eVisitor (subclass 651). Se mahdollistaa lomailun, kavereiden ja perheen luona vierailun sekä liikematkat. Myös opiskelu on sallittua.


Olen entinen päihdekuntoutuja ja ilman senaikaista lääkitystä en olisi tehnyt niin tyhmästi että ehdotin kahta henkilöä (eri tilanteissa) kokeilemaan kanssani huumetta (määrät pieniä ja hekin suostuivat).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit