perjantai 22. huhtikuuta 2016

Kiina viisumi matkasuunnitelma

Paras majoitus parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä tänään! Hotelleja puoleen hintaan. Mikäli konsulaatti tarvitsee lisää asiakirjoja, sormenjäljet, tai haluaa haastatella hakijaa, on hakijan ne toimitettava ja tultava haastatteluun.


Mahdolliset seuraamukset ovat hakijan vastuulla.

Viisumi on hakijan. X1- viisumi on tarkoitettu yli 1päivää kestävään opiskeluun, X2- viisumi alle 1päivää kestävään opiskeluun (esim. puolen vuoden vaihto-opiskelu). Kiina -tutkimukset teettivät työtä, sillä viisumia varten vaaditaan tarkka matkasuunnitelma. Väärän viisumin hakeminen johtaa ajan ja rahan tuhlaukseen ja voi jopa haitata matkasuunnitelmasi.


Syyslomat kolkuttelevat monen ovilla, ja matkasuunnitelmat. Baji ry ei valitettavasti pysty varaamaan ihmisille hotellia ennakkoon, joten viisumia varten pitää luoda varaus jonka voi perua saatuaan viisumin. Sen täyttämiseen menee meiltä ammattilaisiltakin melkoinen tovi ja siksi päätimme tehdä täyttöohjeen, jossa viisumihakemuksen vaiheet on selostettu ja suomennettu täydellisesti.


Sormenjälkitunnisteiden rekisteröinti.

Visumservice varaa ajan puolestanne. Kiinan viisumihakemuksen täyttöohje. Kiina on Aasian suosituimpia matkakohteita – vastakohtien maa on mystinen sekoitus menneisyyttä ja modernia nykypäivää, ja se on houkuttanut matkailijoita jo vuosisatojen ajan. Meillä oli liitteinä matkasuunnitelma (menemme junalla), lentoliput pois Kiinasta, hostellivaraus koko ajalle sekä kopio vakuutuskortista.


Jostakin olin lukenut, että myös matkavakuutus pitäisi olla. Matkustustiedotteet. Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Menee vaan paikalle hyvissä ajoin ennen keskuksen aukeamista ja ottaa kaikki vaadittavat dokumentit mukaan.


Mikäli on samassa tilanteessa kuin meikä, eli ei ole esittää lentoja Kiinaan ja sieltä pois, niin kannattaa varautua laatimaan mahdollisimman yksityiskohtainen matkasuunnitelma. Tee kaikki mahdolliset viisumihakemukset itse. Mikäli uuden viisumin hakijalla on toisessa passissaan voimassaoleva viisumi , tulee se antaa konsulaatille mitätöitäväksi uutta viisumia haettaessa. Pikaviisumin voi anoa ainoastaan kiireellisissa tapauksissa.


Toisaalta kyseessä on Kiina ,. Kyseinen matka ei lopulta toteutunut. Tässä hiukan tietoa viisumista. Muista valiltaglande surrénale cancer myös viisumityyppişarkı indir bedava yabancı !

Mikäli valintaa ei ole tehty, haemme kertaviisumia. Pekingistä eteenpäin vaihtoehtoja on pilvin pimein. Valitse toimitustapa kassalla. Oskarin pikaisesta työmatkasta (kaupunkia vrk:ssa) huolimatta meillä ei ollut Kiinasta kovin selvää käsitystä. China Entry and Exit Requirements Visa conditions change regularly.


Contact the nearest Embassy or Consulate of China for the most up to date information. Myös muita asiakirjoja, kuten yksityiskohtainen matkasuunnitelma , tietoa terveydentilasta sekä kutsukirjeitä, voidaan vaatia. Ne matkat eivät paljon maksa joten kätevä tapa sekin. Kiina on yksi mahdollisuus (jos olet pohjoisessa), mutta neuvon hakemaan viisumia etukäteen muualta kuin Vietnamista esmes Thaimaa tai Suomi.


Jos kuivapuhdistus ei ole riittävä, voi kokeilla tiiliseinän vesipesua. Siihen puhdistukseen löytyy happo, joka helpottaa puhdistusta. Muuratussa rakenteessa laastin tehtävänä on sitoa tiilikivet yhtenäiseksi muuriksi. Venäläiset antaa tämänkin takaisin tavalla tai toisella, ihan samalla tavalla kuin Kiina antoi tässä jonkun aikaa sitten. Nyt Kiina viisumi on tehty todella hankalaksi, kun viisumi sormenjälkineen on käytävä tekemässä Helsingissä.


Samalla viisumin hinta nousi pilviin. Siitä lähtien toimimme aktiivisesti matkailualan markkinoilla Suomessa. Tärkein erikoisalamme on Venäjän matkat niin yksityismatkailijoille kuin ryhmillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit