maanantai 18. huhtikuuta 2016

Mitä franchising yrittäjyys maksaa

Mitä franchising yrittäjyys maksaa

Kaikki kirjat edullisesti samasta paikasta. Mitkä ovat toimiluvan antajan velvollisuudet uutta yrittäjää kohtaan? Lue kattava paketti franchising -yrittäjyydestä. Se on perusteos joka kertoo siitä, mitä franchising on ja millä säännöillä pelataan. Kirjasta löytyy mm artikkeli josta selviää mitä asioita kukin yrittäjäksi aikovan kannattaa selvittää itselleen ennen kuin ryhtyy franchisingyrittäjäksi.


Mitä franchising yrittäjyys maksaa

Se soveltuu hyvin esimerkiksi aloittavalle yrittävälle, sillä liikeidea on todettu toimivaksi ja ketju tarjoaa tukea moniin yrittäjyyden haasteisiin. Rukoilijasirkka, kävin tutkailemassa noita franchising -yrityksiä,ja paljonhan niitä olikin. Mutta mitä tarkoittaa kun siellä puhutaan, että esim.


Franchising yrittäjyys. Luvakkeenantaja ei normaalisti rahoita luvakeyrittäjää eikä omista osuutta tämän yrityksestä. Lue tästä, mitä mahdollisuuksia franchising - yrittäjyys tarjoaa.


Mitä franchising yrittäjyys maksaa

En kyllä suositteli ko. Siinähän emoyhtiö määrää kaikesta mitä teet ja mihin hintaan myyt. Ja suurin riski on sinulla. Töitä joudut yleensä tekemään 6-7pv viikossa. Sopimuksella yrittäjä pääsee franchisingketjun jäseneksi ja saa käyttöönsä valmiiksi kehitetyn, markkinoilla jo testatun ja menestyneen liiketoimintamallin eli konseptin.


Sinulla ei tarvitse olla omaa liikeideaa eikä aina edes aikaisempaa kokemusta alalta – usein halu ryhtyä yrittäjäksi riittää. Valmiilla konseptilla saat yritystoimintasi nopeasti käyntiin eikä sinun tarvitse alkaa kehittää sitä tyhjästä. Enemmistölle yrittäjille yrittäjyys siis tuo kutakuinkin saman tulotason kuin toimisi palkkatyössä samankaltaisessa yrityksessä, mutta monesti kuitenkin suurempia viikko ja kuukausi työtunteja tekemällä. Osta laitteet ja liittymät edulliseen DNA Hintaan omalla Y-tunnuksellasi. Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi.


Mitä franchising yrittäjyys maksaa

Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy! Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin. Lisäksi yrittäjä maksaa franchising -antajalle maksuja, kuten kiinteän liittymismaksun sekä erilaisia jatkuvia maksuja, mm.


Yrittäjyys kaukana. Ymmärtääkseni olet yrittäjä vain siinä asiassa mihin kuuluu riski, eli raha. Emolle ei käy mitenkään, mutta yrittäjälle kautta hänen perheen rahat kyllä palaa jos ei voittoa synny. Hyvä mahdollisuus tehdä henk. Parantuneet toimintamahdollisuudet sekä franchising -yritysten maineen kohentuminen ovat molemmat osaltaan kasvattaneet uusien yrittäjien määrää tämän omintakeisen yritysmuodon kautta.


Mitä franchising -yrittäminen on? Kauppiaan taas pitää varmistua siitä, että hän tietää, mitä allekirjoittaa. Jos allekirjoittaa määräaikaisen sopimuksen, sopimus lähtökohtaisesti sitoo kauppiasta määräajan. Lukekaa sopimuspaperit rauhassa ja pyytäkää tieto kirjallisena, neuvoo franchising -alaa tutkinut. Kuinka hyvin sen franchisinginantajan pitäisi taata se, että, että tämä franchising -yrittäjä on allekirjoittaessaan sopimuksen ymmärtänyt, mitä hän allekirjoittaa?


Matti Rudanko – Kyllä tämä tietysti on niin kun aina tämmösissä laajoissa ja monitahoisissa, monimutkaisissa sopimuksissa, niin kun tärkeää. Tarvittaviin resursseihin otettiin tavallaan jo kantaa osaaminen ja voimavarat kohdassa, kun mietittiin mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit