tiistai 12. huhtikuuta 2016

Starttiraha osuuskunta

Työkalu ja ammattikirjanpitäjän tuki. Kiinteään hintaan alk. Suuren valikoima kirjakauppa. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti. Starttiraha on henkilökohtainen eli osuuskunnassa sitä voivat hakea kaikki em.


Näin ollen osuuskunnassa voi olla useampikin starttirahan saaja. Mikä on osuuskunta ? Katsotaanpa ensialkuun, mitä osuuskuntalaki sanoo asiasta lyhykäisesti. Osuuskunnan toiminnan tarkoituksena on jäsenten taloudenpidon tai elinkeinon tukemiseksi harjoittaa taloudellista toimintaa siten, että jäsenet käyttävät hyväkseen osuuskunnan tarjoamia palveluita taikka palveluita, jotka osuuskunta järjestää tytäryhteisönsä avulla tai muulla tavalla. Osuuskunta on perinteisesti Suomessa suosittu yritysmuoto, joka on.


Monet luovan alan yrittäjät pääsevät alkuun starttirahan turvin, mutta. Toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö vai osuuskunta ? Maksimiaika on kuukautta, ja useimmiten starttiraha on. Osakeyhtiö, osuuskunta , sivuliike. Lisätietoa palvelusta antaa.


Se turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään kuukauden ajan. Olet tullut juuri yhdeksi omistajaksi yhteisestä yrityksestämme ja olet sen päätäntävaltainen jäsen. Starttirahaa haetaan oman uuden yrityksen perustamisen ja tai siis käynnistämisen ajaksi. Sen tarkoitus on turvata yrittäjän toimeentuloa liiketoiminnan alkuvaiheessa. Uuden yrittäjän starttiraha tukee yrittäjää siis nimenomaan sinä aikana, jolloin yrityksen toimeentulo ei ole vielä vakiintunut.


Työttömyysetuuteesi vaikuttaa, jos toimit yrittäjänä tai työllistyt omassa työssä. TE-palvelujen työttömyysturvaneuvonta osaa neuvoa, miten sinun tilanteesi voi vaikuttaa työttömyysturvaasi. Kun aloitat työnhaun, TE-palvelut selvittää ensin yrittäjäaseman, eli oletko. Työ- ja elinkeinotoimistot (TE-toimistot) voivat myöntää starttirahaa yrittäjäksi ryhtyvälle päätoimisen yritystoiminnan käynnistysvaiheessa. Starttirahaa voidaan myöntää samanaikaisesti useammalle yrittäjälle, jotka työskentelevät samassa aloittavassa yrityksessä.


Lahden alueen osuuskunta Startti on monialainen työosuuskunta, jonka päätavoitteena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus työllistää itsensä hyödyntämällä omaa osaamistaan. Asunto- osuuskunta etsii asukkaita Hennaan, tavoitteena jopa omakotitaloa Orimattilan uudelle Hennan asuinalueelle on suunniteltu osuuskuntamuotoinen asuinalue. Tavoitteena on yhteensä omakotitaloa. Yrityksen voitto tai osa siitä voidaan jakaa osuuspääoman korkoina jäsenille. Yritysjäsenelle osuuspääoman korosta on yrityksen tuloa.


Suomessa on mahdollista harjoittaa yritystoimintaa seuraavissa yritysmuodoissa: yksityinen elinkeinonharjoittaja, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö, osuuskunta ja ulkomaisen yhtiön sivuliike. Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa.


Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit