tiistai 12. huhtikuuta 2016

Avioehtosopimuksen rekisteröinti thaimaassa

Kihlaparin (jos laaditte sopimuksen ennen vihkimistä) allekirjoitusten lisäksi tarvitaan kaksi esteetöntä todistajaa. Jotta avioehto olisi lainvoimainen, pitää se rekisteröidä maistraatissa. Rekisteröinti maksu muistaakseni hieman yli viisikymppiä. Pakko ei ole teettää avioehtoa juristilla, netissä on kyllä valmiita pohjia. Thaimaassa , rakennuksesta kuului lisää laukauksia – video näyttää paniikin.


Joukkoampujan on kerrottu pitävän panttivankeja ostoskeskuksessa. Suomen ulkoministeriön tiedossa ei ole suomalaisia uhreja. Viime vuosina on tullut käytyä useaampankin otteeseen Thaimaassa ja muualla Aasiassa.


Turvaistuinasioihin ei saa suhtautua kevyesti. Täällä useimmissa kaupoissa koko 70C vastaa aikalailla 65C-kokoa Suomessa, joten olen ollut kuin taivaassa TAVARATALOJEN rintaliiviosastoilla, kun voin alle viidellä eurolla ostaa itselleni sopivia liivejä. Haikailin tuossa muutama päivä sitten kirkkaan väristen sukkien perään. Tahdoin veikeitä sävyjä kurkkimaan käärittyjen lahkeiden ja herrainkenkien välistä nyt, kun paljain nilkoin ei vielä tarkene. Kaada noin 100g pakastettuja marjoja lautaselle.


Sitten lisää noin rkl hunajaa. Ja lopuksi ripottele tl tomusokeria marjojen päälle. Osta tuotteet Kodin Terran verkkokaupasta. Mrs Jones on pyöritellyt keittiöitä päässään.


Oma keittiö on hallussa mutta olen apuna yhdessä keittiöremontissa kaveripiirissä. Vinkin tästä mahtavan ihanasta Annan ja Otton perheen kodista sain Niinan Unelmia-blogin Niinalta, kiitos! Pääsimme tekemään juttua tästä boheemin. Kodin Kuvalehti tarjoilee kiinnostavat henkilöhaastattelut ja elämänmakuiset tarinat, herkulliset reseptit, inspiroivat sisustus- ja tee se itse –ideat sekä parhaat ratkaisut arjen pulmiin.


Osta Syö juo Aterimet netistä. Tarjoamme laajan leluvalikoiman ja tunnetut tuottemerkit. Toimitusaika on 3-arkipäivää - Lekmer. Selaile aurinkolaseja helposti sivustollamme ja tilaa kauden kuumimmat lasit luotettavasti kotiin.


Unknown noreply@blogger. Blogger tag.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit