torstai 14. huhtikuuta 2016

Nerå turku

Samat kirjat, halvemmat hinnat. Keittiö suosii aina lähellä tuotettuja raaka-aineita, ja melkein kaikki annokset on myös mahdollista saada gluteenittomana. Suomen suosituin ja kattavin lounaslistoja kokoava palvelu.


OLIVER GROUP WAS HERE! Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja.

Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko. PÖYTÄVARAUS LAHJAKORTTI Ajankohtaista Kesärekry on alkanut! Vietä unohtumaton kesä Turun vierasvenesatamassa! Ravintola NOOA sekä NOOA Café tarjoaa Aurajoen upeat aurinkoiset maisemat, ainutlaatuisen miljöön ja huippu työkaverit.


Pöytävaraukset puhelimitse tai sähköpostitse. Se on perustettu 13. Nerå, Turku , Finland.

Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Paikkamäärä tulee olemaan sisällä noin 50. Ulkoterassille on luvassa saman verran paikkoja.


Heinonen lupaa, että terassiin tullaan panostamaan oleellisena osana ravintolan kokonaisuutta. Lähiruokaa ja skandinaavisia makuja yhdistelevä ravintola Smör on laadukas ravintola, joka sijaitsee Aurajoen rannalla. Aito innostus ja tuoreet raaka-aineet näkyvät kahdeksan viikon välein ruokalistassa, jossa maistuvat satokauden maut. Hyvä ruoka ansaitsee rinnalleen arvoisensa puitteet.


Smörin sydän sykkii keskellä kauneinta Turkua, varrella Auran virran. Kirjastokorttelin vanhojen kiviholvien arvokkaassa seurassa avautuu moderni kattaus valoa, tunnelmaa sekä tiloja, jotka palvelevat ajattomalla otteellaan myös yritys- ja kokousvieraita. This stylish place bustles with sophisticated people munching, sipping, chatting and laughing in the brick interior.


The menu is one of contemporary classics – gourmet pizzas and burgers, fresh salads and tasty skewers – plus a good wine list. No, tämä vinkkaus ei onneksi vanhene! NERå – melkein kaikki myös gluteenittomana Turun keskustan tuntumassa sijaitsevat blanko ja Tintå ovat saavuttaneet vakaan aseman turkulaisten suosiossa, ja alkuvuodesta kyseinen ravintolaperhe laajeni kun ravintola NERå avattiin hieman kauemmas keskustasta jokirantaan.


Turku tunnetaan ravintolakaupunkina, mutta ovatko nämä helmet sinulle tuttuja? Katso listalta Turun parhaat ravintolat.

Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Ravintola Aune on Turun keskustassa sijaitseva gastropub, jonka keittiö on auki pilkkuun asti! Fontana on sekä hyväntuulinen kahvila että eloisa ruokaravintola, minne on helppo tulla. Tarjoilemme sinulle ilolla erinomaiset kahvit, maittavat annokset, elämykselliset kakut ja laadukkaat viinit.


Lauantain pöytävaraukset samalle päivälle tulee tehdä puhelimitse suoraan ravintolaan, puh. Jos olet G-mailin käyttäjä ja odotat vastausta meille lähettämääsi viestiin, ole hyvä ja tarkista roskipostikansiosi. Attentive service, great food. Rakkaudesta grillaukseen! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla.


KASVIS-ravintola on mukava ja mutkaton lounasravintola Turun sydämessä. Tarjoilemme asiakkaillemme maukasta, täyttävää ja ravitsevaa kasvisruokaa, joka vie takuulla kielen mennessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit