perjantai 15. huhtikuuta 2016

Sivutoimilupa tehy

Tehy on mielestäni kaksinaamainen, kun yhtä aikaa pitää tiukasti silmällä minkälaisia vuoroja suunnitellaan, mutta puolustaa työntekijän oikeutta tehdä töitä päivää viikossa kellon ympäri. Niiden perustelut oli salaisissa liitteissä, joita pimitettiin päätöksen kohteelta, koska liitteen sisältö oli valheellinen. Sivutoimilupa kiellettiin suullisesti kilpailevana toimintana ko sairaanhoitajilta, mutta hakemuksiin ei annettu kieltävää tai myöntävää päätöstä.


Klinikassa huomattava osa tekee sivutoimea. Työehtosopimus eli TES on aina alakohtainen. Siksi on tärkeää, että kuulut juuri siihen järjestöön, joka neuvottelee sinunkin työehtosi. Tältä sivulta löydät perustietoa työoikeudesta. Voit myös ottaa yhteyttä työoikeuteen erikoistuneeseen lakimieheen, jos sinulla on työoikeuteen liittyvä toimeksianto.


SuPer, Tehy ja ERTO vaativat kevään työehtoneuvotteluissa yksityisille sosiaali- ja terveyspalvelualoille vähintään vientialoja vastaavaa palkankorotusta. Samoin liitot edellyttävät, että yksityisen hoivan ja varhaiskasvatuksen työnantajat ryhtyvät kehittämään työoloja ja parantamaan henkilöstön jaksamista ja hyvinvointia. Eikä tietenkään saa mennä noin vaan töihin toiselle työnantajalle vapaansa aikana, jos on kuitenkin työsuhteessa. Keikkatyön tekeminen toisella työnantajalla pitää sopia oman työnantajan kanssa.


Voi olla että pitää tehdä sivutoimi-ilmoitus tai saada sivutoimilupa. Ainakaan ilman oman esimiehen lupaa ei saa mennä töihin muualle. Liite nro VIRKA- JA TYÖVAPAA SIVUTOIMILUPA Kaupunginhallitus ja lautakunta päättävät alaisensa henkilöstön osalta virka- ja työvapaan myöntämisestä, jollei :stä (Viranhaltijoiden ratkaisuvalta henkilöstöasioissa) muuta johdu. Sijaisen määrää tarvittaessa se viranomainen, joka myöntää virka- tai työvapaan.


Virkasuhteeseen voidaan momentista poiketen ottaa ilman hakumenettelyä, kun kysymyksessä on sijaiseksi tai avoinna olevaan virkasuhteeseen ottaminen määräajaksi, taloudellisista ja tuotannollista syistä irtisanotun viranhaltijan ottaminen toiseen virkasuhteeseen, §:ssä tarkoitettu virkasuhteen tarjoaminen osa-aikaiselle viranhaltijalle, §:ssä tarkoitettu tai muussa laissa. Siinä sivussa hänestä kasvoi itseoppinut sotahistorioitsija, jonka pokka pitää miehisellä alalla. Taistelu- tantereiden Eeva soTahisTorian viemää. Jäsenyyden säilyttäminen, secondment ja sivutoimilupa piñon fijo programa completo. Tiedättekö sen tunteen reissussa, kun vatsa kurnii, mutta yhtäkään ruokapaikkaa ei löydy?


Ei, vaikka paikka olisi tunnettu kulinaristisista nautinnoistaan. Kun matkustan seurueessa, näin käy useinkin, ellemme ole katsoneet kaikkia miellyttävää paikkaa etukäteen. Poikkeuksellinen säännöllinen työaika.


Palo- ja pelastustyö. Kylän läpi juoksi vuoristopuro, mikä oli helppo padota kapeaan rotkoon. Naisten neuletakit taskuin, puseroita, Jussi-paidat cm–XXXL.


OS tänään Askolan kunnanhallitus päättää muun muassa Orimattilan ja Myrskylän hamuamien. Suomen Bioanalyytikkoliitto ry tulee seuraamaan tarkkaan virheen taustojen selvittelyä sekä tulee tarjoamaan asiantuntemustaan selvitystyöryhmälle että Valviralle yhteistyössä Tehy ry:n kanssa. TOP:n näytön arvioinnin riitauttaminen ja. Antakaas viime hetken vinkkejä miten pärjätä. Lisää tuloksia kohteesta hoitajat.


Otapas esille lähihoitajan näytön perusteet ja yleensäkin näyttökokeiden osaamiskriteerit. Ammattikäyttöön suunnitellu. Olen pitkän linjan hypnoosin taitaja 70-luvun alkuvuosista. Tulin silloin mukaan Suomen Hypnoosiyhdistyksen toimintaan. Olen toiminut hallituksen jäsenenä, Hypnologian ensimmäisenä päätoimittajana, SHY:n monivuotisena puheenjohtajana ja kouluttajana.


Tuomarista riippuen koiran tarvitsee juosta vapaana ja tuoda tietty määrä löytämiään lintuja ohjaajalle, jonka jälkeen se pääsee jäljelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit