maanantai 25. huhtikuuta 2016

Julkiset hankinnat päätökset

Miten tarjoajat valitaan neuvottelumenettelyihin? Myös yrityskohtaisena. Suuren valikoima kirjakauppa. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti. Toimintaa rahoittavat Suomen Kuntaliitto ja työ- ja elinkeinoministeriö.


Hankintakalenteri Hankintakalenteri on avoin viestintäpalvelu, josta löytyy suomalaisten julkisen sektorin hankintayksiköiden uusimpia hankintapäätöksiä, ostopaikkaluetteloita sekä tietoa tulossa olevista hankinnoista. Hankintalaki määrittelee hankintojen kynnysarvot ja menettelyt. Julkiset hankinnat. EU-maiden EU-kynnysarvot ylittävät hankinnat. Hankinnat tarjoavat siis yrityksille lukuisia mahdollisuuksia kaupankäyntiin.


Asiakaspalvelu Asiakaspalvelu ja myynti. Sähköasennustarvikkeet1. Hankinnan piiriin kuuluvat tilaajan määräysvallassa olevat liikelaitokset ja yhtiöt. Ratkaisujen julkaiseminen Finlexissä.


Finlex päivitetään noin kerran kuukaudessa. Useampi koulutettava? Toimenpideohjelman ytimessä on Hankinta-Suomi -foorumi, joka on koottu monialaisesti julkisorganisaatioiden strategisesta johdosta. Näiltä sivuilta löydät tietoa Keravan kaupungin tulevista hankinnoista ja hankintoja koskevasta päätöksenteosta. Hankinnat ja kilpailuttaminen -tiimi vastaa kaupungin yhteishankintojen ja keskushallinnon erillishankintojen valmistelusta ja kilpailuttamisesta.


Tehtäviimme kuuluvat myös sopimushallinta, kaupungin hankintatoimen kehittäminen ja ohjaus sekä harmaan talouden torjunta. Tiimiä johtaa hankintajohtaja Jorma Lamminmäki. Hallituksen tavoitteena on, että julkisista hankinnoista suunnataan viisi prosenttia innovatiivisiin hankintoihin. Suomessa julkinen sektori tekee vuosittain hankintoja noin miljardilla eurolla, joten toteutuessaan tavoitteella on suurta taloudellista merkitystä. Valtiovarainministeriölle kuuluu valtionhallinnon yleinen ohjaus ja kehittäminen.


Esityslistat ja pöytäkirjat. Kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja lautakuntien esityslistat ja pöytäkirjat ovat luettavissa verkkopalvelussa. Varmista menestymisesi neuvotteluissa ja tule mukaan koulutukseen!


Pohjois-Karjalan hankintatoimen tekemät hankintapäätökset ovat nähtävillä Hankintakalenteri. Hankinnoissa tulee noudattaa periaatteita, joilla ohjataan hankintamenettelyn etenemistä, hankinnan asiakirjojen laatimista, hankinnasta ilmoittamista ja hankintasopimuksen allekirjoittamista. Lisäksi hankintatoimi tekee kansallisen kynnysarvon alittavia hankintoja eli ns. Lisäksi kunnassa tehdään kansallisen kynnysarvon alittavia hankintoja eli ns. Taivalkosken kunnan pienhankintaohje.


Hansel Oy:stä annettua lakia. Vireillä olevat hankinnat Hilma HILMA:ssa julkisen hallinnon hankintayksiköt ilmoittavat julkisista hankinnoistaan. Siellä on myös yrityksille tietoa käynnissä olevista hankinnoista ja ennakkotietoa tulevista hankinnoista.


Osallistumishakemukset on jätettävä viimeistään 6. Kokouksen esityslista on näkyvissä pöytäkirjan julkaisuun saakka. Kun pöytäkirja julkaistaan, poistuu esityslista näkyvistä. Pöytäkirjat ovan näkyvissä vuoden ajan niiden julkaisusta.


Kaikkia liitteitä ei julkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit