maanantai 11. huhtikuuta 2016

Pohjanmaan uutiset

Huume- ja lääkekuolemat 5. Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta!


Joka arkipäivä pohjalaista saa syöpädiagnoosin – suurkeräys toivoo tukea muun muassa kotisaattohoitotyölle. Keräystuotto käytetään kriisiapuun, kotisaattohoitoon ja yleiseen tukeen muun muassa taloudellisesti.

Paperiteollisuuden kaksi viikkoa kestänyt lakko ja sitä seurannut työsulku päättyvät. Pohjanmaan uutiset ja uutisotsikot. Maahanmuuttovirasto aikoo lakkauttaa Pudasjärven vastaanottokeskuksen. TYÖ Junnikkalan saha on pyörinyt koko ajan lakosta huolimatta: Ymmärrän myös niitä, jotka menevät töihin Kalajoella ja Oulaisissa toimiva Junnikkalan saha nousi valtakunnalliseen julkisuuteen mekaanisen metsäteollisuuden lakon alkuvaiheessa.


Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pitänyt valokuvasta, joka paljasti tukan alta näkyvän rusketusrajan. Paikalliset uutiset.


Rekisterinpitäjä: Yleisradio Oy. Tuoreimmat uutiset , puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit.

Arvio työllisyyden kehityksestä on kuitenkin koko maata ja lähialueita parempi. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun! HS:n uusimmat uutiset. Näkökulmia yhteiskuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin ja tieteeseen.


Laadukkaita timanttiartikkeleja ja koukuttavaa datajournalismia. Gaalassa palkitaan viime vuoden parhaat eteläpohjalaiset urheilijat! Uusi viikko ja uudet kujeet! Tässä meidän Paulan fiiliksiä viime viikon yritysvierailuista: ”Kauppakamarityön yksi ehdottomista parhaista puolista on saada tavata, tutustua ja vaihtaa ajatuksia alueella toimivien yritysten ja yrittäjien kanssa. MLL 100-toiminta-avustushaku käynnissä edelleen.


MLL täyttää ensi vuonna 1vuotta ja sitä juhlistaaksemme kutsumme alueemme yhdistykset järjestämään juhlia! Tänä talvena järjestetään susien lumijälkilaskenta sääolosuhteiden niin salliessa. Yhtiö tarjoaa yritys- ja kehittämispalveluita pääasiassa toimialueen osakaskunnille ja -yrityksille. Yritysesittely Strategiat Tietoa alueesta Case-esittelyt. Supercellin toimitusjohtajan Ilkka Paanasen mukaan Suomella on paljon huippuosaajia houkuttelevia valtteja.


Onko sinun nuorisoseurasi yksinkertaisesti paras? Ketä ilman seurasi toiminta ei vain pyörisi enää? Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kissojen tuntemusta ja arvostusta, levittää tietoutta kissasta, tut kia kissojen kasvatus- ja hoitokysymyksiä sekä valvoa ja ohjata rodunjalostustoimintaa.


Ville Klinga juontamaan urheilugaalaa 24.

Urheilugaalassa jaettiin tunnustusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit