maanantai 25. huhtikuuta 2016

Patentti ja rekisterihallitus kaupparekisteri

Klikkaa ja tutustu! Patentti - ja rekisterihallitus. Kaupparekisteri ­ote. Yhtiö: Asunto Oy Rappulanmäki Käsittelevä toimisto: Salon maistraatti.


Osakas vastaa edellisessä momentissa tarkoitettujen rakennuksen rakenteisiin tehtyjen muutosten, laitteiden ja varusteiden osakkeenomistajalle tai ulkopuoliselle henkilölle tai näiden taikka yhtiön omaisuudelle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Tee kaupparekisteri -ilmoitus nimivaihtoehtoineen. PRH tutkii nimen rekisteröitävyyden. Nimi on rekisteröity. Menestystä yrittämiseen!


Tietopalvelusta saat helposti rekisteritiedot yhdistyksistä, uskonnollisista yhdyskunnista ja kauppakamareista. Perustiedot ovat maksuttomia. Lisäksi voit seurata ilmoitusten etenemistä ilmoitushaun avulla. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Tunnistetietona kaupparekisterissä käytetään Y-tunnusta.


Patentti ja rekisterihallitus kaupparekisteri

Tässä laissa patentti - ja rekisterihallituksen järjestysmuodon perusteista säädettiin, että kauppa- ja teollisuusministeriön alaisena, Suomen patenttivirastona, toimiva patentti - ja rekisterihallituksen tuli käsitellä patenttia, tavaraleimaa ja kaupparekisteriä koskevat asiat. Viranomaisella on oikeus hylätä patenttihakemus, jos keksintö ei ole riittävän keksinnöllinen tai sellainen on jo patentoitu. Asiakaspalvelu Avoinna ma-pe klo 9. Ensimmäisessä tapauksessa voidaan kuitenkin yrittää hakea keksinnölle hyödyllisyysmallia (ns. pikkupatentti). PATENTTI - JA REKISTERIHALLITUS. Maksettavasta korosta ja sen määrästä päättää edustajisto.


Yksilöidyllä toimialalla pystyt siis erottautumaan paremmin ja saamaan toiminimesi rekisteröinnin kerrasta läpi. Voit luonnollisesti lisätä tarkan toimialan jatkoksi myös yleistoimialan. Yhtiö voi harjoittaa rahoitustoimintaa ja tuottaa sen konserniin kuuluville yhtiöille rahoitukseen ja rahoitusjärjestelyihin liittyviä palveluja.


Patentti ja rekisterihallitus kaupparekisteri

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo yrityksen perustajia ja toimivia yrityksiä. Yhtiö harjoittaa muutto ja pakkaustarvikkeiden sekä lukitustarvikkeiden myyntiä, vuokrausta ja maahantuontia. Tutkimme ja myönnämme patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallisuojan. Rekisteröimme yritykset, säätiöt ja yhdistykset.


Lisäksi hallitus valmistelee yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat, valitsee valmisteluvaliokunnat ainakin käsittelemiään nimitys-, palkkio- ja tarkastusasioita varten ja laatii yhtiön sijoitussuunnitelman. B-osakkeita on vähintään kappaletta ja enintään 1kappaletta ja C osakkeita on vähintään 4kappaletta ja enintään 9kappaletta. Osakepääomaa korotettaessa osakkeiden enimmäiskappalemäärät voivat olla edellä mainittuja enimmäismääriä suuremmat. Poistouhan alla ovat kaikki ne yritykset ja asunto-osakeyhtiöt, jotka eivät ole tehneet kaupparekisteri -ilmoitusta vuoteen, joilla ei ole yrityskiinnityksiä ja jotka ovat Verohallinnon mukaan toimimattomia. Yhtiön toiminimi on Kiinteistö Oy Sorvirinne ja kotipaikka Karkkila.


Patentti ja rekisterihallitus kaupparekisteri

Lisäksi yhtiön toimialana on vuokraus-, rahoitus- ja sijoitustoiminta sekä tähän toimintaan liittyvä konsultointi. Yritys voi myös harjoittaa arvopaperikauppaa ja sijoitustoimintaa sekä omistaa, hallinnoida, ostaa, myydä ja vuokrata kiinteistöjä. Hakutermillä patentti - ja rekisterihallitus prh löytyi tulosta.


Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit