torstai 21. huhtikuuta 2016

Ipr ip

IPR University Center tuottaa immateriaalioikeudellista tutkimusta ja koulutusta, tarjoaa tietopalvelua, toimittaa IPRinfo-verkkolehteä ja välittää immateriaalioikeudellista tietoa erilaisia tiedotuskanavia käyttäen. IPRinfo-lehti on Suomen ainoa aineettomiin oikeuksiin keskittyvä julkaisu. IPR and strong sustainability: a challenge or an opportunity? Apulaisprofessori Rosa Ballardini, Lapin yliopisto.


Brändi kriisissä KTT, dosentti Anne Rindell, Hanken.

Kestävä kehitys ja IPR liiketoiminnassa. The term intellectual property ( IP ) is sometimes used as something separate from intellectual property rights (IPR). In such cases, the term IP means the (abstract) product of the intellect and the term IPR means a legal right covering IP. IP -Työkalusalkku - mitkä työkalut ovat käytössäsi?


Viereisen sivun esimerkkitilanteessa yritys voi käyttää mm. Kattava asianajajan tekemä kirjallinen edustajasopimus 2. Tarkoituksenmukainen suojaus eli määritetyn ydinosaamisen suojaaminen IPR-oikeuksilla 3. Kilpailijaseuranta 4.

Osaavan IPR- ja lakikumppanin kanssa on helppo toimia. Hyvissä kumppanuuksissa on voimaa. Suojaamme, valvomme ja puolustamme oikeuksiasi kansainvälisillä markkinoilla.


Kun IPR ei ole vain tavaramerkkejä ja patentteja, autamme luomaan kulttuurin, jossa aineeton omaisuus kasvaa. Avullamme suurtenkin IPR-salkkujen hallinnointi on tehokasta. Aineettomien eli immateriaalisten oikeuksien (IPR, Intellectual Property Rights) suojaaminen ja hyödyntäminen ovat yhä tärkeämpi osa yritysten liiketoimintaa. IPR:stä on tullut olennainen kilpailutekijä globaalissa ja digitaalisessa maailmassa. Yritysvarallisuudesta arviolta kolme neljäsosaa on aineetonta omaisuutta.


The main purpose of intellectual property law is to encourage the creation of a wide variety of intellectual goods. Olemme yksi Euroopan kokeneimmista IPR -alan yrityksistä. Meiltä saat kaikki IPR - ja lakipalvelut keksintöjen, muotoilun ja brändien suojaamiseksi, puolustamiseksi ja kaupalliseksi hyödyntämiseksi kaikkialla maailmassa.


Immateriaalioikeudet eli aineettomat oikeudet eli IP -oikeudet ( IPR ) ovat eri alojen yrittäjille tärkeä liiketoiminnan edellytyksiä parantava työkalu markkinoille mentäessä. Boco IP ja BRIIM Center järjestivät start-up-yrittäjille Luovuus, innovaatiot ja IPR -aamiaistilaisuuden 23. Innovation House Finlandin tiloissa. Asiantuntijamme kertoivat patenttiasiamies Linda Norrgårdin johdolla, mitä jokaisen yrityksen tulee tietää IPR -asioista.


Kokosimme esityksen keskeisen sisällön neljän kohdan tarkistuslistaksi erityisesti aloittavalle yrittäjälle.

The level of IP protection will be measured based on five. Tunnetut IP -oikeuksien haltijat kääntyvät säännöllisesti puoleemme tarvitessaan immateriaalioikeuksiinsa liittyviä neuvoja suojaamisesta, riidanratkaisusta ja strategioista. This disambiguation page lists articles associated with the title IPR. If an internal link led you here, you may wish to change the link to point directly to the intended article.


Aineettoman pääoman palvelut ovat moniulotteisia ja niihin liittyy monia mutkia. Me autamme sinua löytämään sopivat palvelut. Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä. Halutessasi voimme sopia yhdessä maksuttoman IPR -konsultointiajan.


Trade secrets are IP rights on confidential information which may be sold or licensed. The unauthorized acquisition, use or disclosure of such secret information in a manner contrary to honest commercial practices by others is regarded as an unfair practice and a violation of the trade secret protection.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit