perjantai 22. huhtikuuta 2016

Edunvalvontavaltuutus lomake ilmainen

Edunvalvontavaltuutus. Se on valtakirja, jolla jokainen voi valtuuttaa haluamansa henkilön huolehtimaan asioistaan sen varalta, että tulee myöhemmin kykenemättömäksi hoitamaan asioitaan. Valtakirjassa määritellään asiat, jotka valtuutus kattaa. Tyypillinen tilanne on, että edunvalvojaksi valtuutetaan vain oma puoliso.


Sopimuskoneen älykkäällä edunvalvontavaltakirjan pohjalla laadit juuri itsellesi sopivan valtakirjan. Ruotsissa vastaava paperi on framtidsfullmakt. Toinen malleista on kaikista yksinkertaisin, ns. Oman edunvalvontavaltakirjan voi kukin räätälöidä haluamakseen. Lomakkeet ja ohjeet.


Näiltä sivuilta löytyy oikeuslaitoksen asiakkaille tarkoitettuja lomakkeita. Pdf-muodossa olevien lomakkeiden avaaminen vaatii Adobe Acrobat Reader-ohjelman. Kysymme sinulta ensin esitiedot, jotta tiedämme minkälaisen edunvalvontavaltakirjan tarvitset. Sitä ennen valtuutuksella ei tee mitään eikä sitä voi kukaan käyttää.


Tekemällä edunvalvontavaltakirjan olet varautunut huonomman päivän varalta ja sen vahvistamisen aika tulee myöhemmin ja toivottavasti ei koskaan. Pankkiasioiden hoito kannattaa suunnitella sairauden varalta – asiantuntija-avun hinta vaihtelee 1. Elämä on sattuman kauppaa – tulevaan kannattaa varautua myös lainopillisin keinoin 7. Mikä edunvalvontavaltuutus on? Käytämme sivustolla korkeatasoista SSL salausta, jolloin verkkomaksaminen ja henkilötiedot ovat suojattuna. Laadi itse edunvalvontavaltakirjasi nopeasti ja vaivattomasti! Oletko miettinyt, mitä tapahtuu, jos sairastut vakavasti, etkä enää pysty hoitamaan asioitasi?


Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus ja edunvalvojan tarve häämöttää varmuudella tulevaisuudessa? Henkilö valitsee itselleen edunvalvojan, varavalvojan ja lisäksi toissijaisen valtuutetun hoitamaan koko omaisuuttaan tilanteessa, jossa valtuutettu ei kykene niitä itse hoitamaan tai ymmärtämään. Lisäksi edunvalvontavaltuutus koskee heikentynyttä terveydentilaa. Hoitotahtoni Tällä lomakkeella voit ilmaista hoitoa ja hoivaa koskevan tahtosi. Palvelu sisältää henkilökohtaisen puhelinneuvonnan, toimituksen sekä muutostakuun.


Tietoa asiakirjasta. Avoin valtakirja antaa sen haltijalle lähtökohtaisesti rajoittamattoman oikeuden edustaa valtakirjan antajaa. Laki on tarkoitusperältään erinomainen, sillä se mahdollistaa oman itsemääräämisoikeuden käyttämisen holhoukseen ajautumisen sijasta. Ihmiset elävät entistä pidempään ja Suomessa väestö ikääntyy Euroopan mais-ta nopeimmin. Miten edunvalvontavaltuutus tulee voimaan?


Kun valtuuttaja ei enää kykene hoitamaan asioitaan esimerkiksi juuri muistisairauden vuoksi, valtuutetun tulee pyytää maistraattia vahvistamaan valtuutus. Pelkkä valtakirjan hallinnointi ei siis vielä oikeuta valtuutettua hoitamaan valtuuttajan asioita, vaan tarvitaan maistraatin vahvistus. Sivuiltamme löytyy myös mm.


Valtuutetun pitää luovuttaa valtuuttajalta saatu. Kaikki malliasiakirjat sisältävät asianajajan laatimat ohjeet. Tästä voit ladata maksuttomasti uusia mutta myös vanhempia suosikkijulkaisuja, joille edelleen on kysyntää.


Muutamaa niistä voit tilata vielä painettunakin edulliseen hintaan, lähes ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit