perjantai 22. huhtikuuta 2016

Kakkutukku kuitti

Meiltä saat suositut tuotteet hyvällä katteella. Tilaa edulliset kuittilomakkeet verkosta omilla tiedoilla. Kakkutukku antaa luokille, yhdistyksille ja joukkueille mahdollisuuden hankkia rahaa luokkaretkiin, harjotusleireihin ja turnauksiin myymällä pikkuleipiä, näkkileipiä ja makeisia. Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus. Rasiat sisältävät maistuvan valikoiman parhaita toffeitamme: minttusuklaa, lakritsi, milky splitz ja maitosuklaa sekä salmiakki, sitruuna, appelsiini ja mansikka.


Ota kuitti mukaan noutaessasi tuotteita. Voit maksaa myös käteisellä noudettaessa. Varaa mukaasi tasaraha.


Lisätietoa tuotteiden noutamisesta lähetetään myyjille sähköpostitse marraskuun aikana. Kirjoita sähköpostiosoite tilauslistan alareunan lipukkeeseen. Kuitti on asiakirja, joka todistaa käteiskaupassa tapahtuneen maksusuorituksen.


Kuitti on lain mukaan tarjottava asiakkaalle, jos maksu suoritetaan käteisellä tai käteiseen rinnastettavalla tavalla. Kuitti voi olla käsinkirjoitettu, tulostettu tai sähköinen. Mukana on myös Kakkutukun esite, jossa on tietoa joukkueiden varainhankintamahdollisuudesta, mutta ei velvoita joukkuetta mihinkään. Tuotteet - Kakkutukku. Arolan koululaiset retkelle Kakkutukun tuotteilla!


Tarjolla toffeeta, keksejä, karkkeja tai vaikka suklaata, nam! Kerätään yhdessä mahdollisimman paljon tilauksia Kakkutukku -tilauslistaan, joka löytyy oppilaan repusta. Tilauslista palautetaan koululle viimeistään tiistaina 8. Henkilöasiakkaiden päivittäiset raha-asiat hoituvat OPssa helposti. Tilit, kortit ja maksaminen ovat päivittäisten raha-asioiden ydin. Jauheliha valmistetaan tuoreesta lihasta.


Pässihuutokauppa Juvalla lauantaina 9. Ratsastusseura Pegasos järjestää tapahtumia hevosharrastajille Vakka-Suomen alueella. Hirvihaaran koulun vanhemmat. Järjestämme oppilaille ja koululle erilaisia tapahtumia ja tuemme mm. Toisen kierroksen turnaukset pelataan lauantaina 9. Tampereen tenniskeskuksella ja.


Näyttelynro Korvanro Nimi Ikä pvä Väri Näyttelypaino 58R.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit