tiistai 19. huhtikuuta 2016

Maistraatti

Digi- ja väestötietovirasto palvelee. Voit myös asioida palvelupaikassa. Lomakkeet ja ohjeet. Tee muuttoilmoitus maistraatille ja Postille helpoimmin ja nopeimmin verkkopalvelussa.


Yhdellä ilmoituksella voit tehdä muuton itsellesi ja samalla kertaa muuttaville perheenjäsenillesi. Etsi lähin maistraatti kirjoittamalla kuntasi nimi allaolevaan kenttään tai valitse oheisesta kartasta asuinalueesi. Tilaa asuinpaikkatodistus, jos sinulla on tarve todistaa nykyinen asuinpaikkasi. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi pysäköintiluvan hankkiminen, jätehuoltoon liittyvät tilanteet, paikkakuntaan sidottu harrastaminen tai siihen liittyvien etuuksien hakeminen ja asunnon hakeminen tai irtisanominen. Se on perustettu 2. Edunvalvojan määrää maistraatti tai tuomioistuin.


Tavallisesti yleinen edunvalvoja on valtion virkamies, joka toimii edunvalvontatoimistoissa. Tässä palvelussa voit hakea nimenmuutosta. Nimenmuutoksen käsittely kestää yleensä 1–kuukautta.


Päätös toimitetaan postitse. Liikkumisesteisten kaikki yli autopaikkaa sijaitsee ulkona alle m sisäänkäynnistä. Pysäköintiruudun leveys on vähintään m. Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti. Aloita valitsemalla palvelu.


Voit tehdä varauksia palveluun, muokata ja tarkastella omia varauksia ja asiakastietoja. Syöttämällä varauskoodin alla olevaan kenttään, pääset tarkastelemaan aiemmin tehtyä varaustasi. Joillakin alueilla yleisenä edunvalvojana voi toimia myös ostopalveluntuottajan palveluksessa oleva yleinen edunvalvoja.


Maistraatti

Myös maistraatti voi tehdä hakemuksen, ja toisaalta hakemuksen edunvalvojan määräämiseksi voi tehdä myös maistraattiin. Ellei se ole mahdollista,. Virkatodistus perunkirjoitusta varten. Perunkirjoitusta varten tarvitset jokaisesta kuolinpesän osakkaasta virkatodistuksen.


Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla. Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain. Hän huomauttaa, että maistraatti on hyvin pitkäaikainen ja kansainvälisestikin vakiintunut nimike.


Uudistusinnossa ei pitäisi unohtaa perinteitä, HS:n lukija näpäyttää. DVV:n Lehto sanoo, että maistraatti -nimitys säilyy jatkossakin epävirallisena nimikkeenä esimerkiksi asiointipisteiden opasteissa. Viraston teettämässä kyselytutkimuksessa nimityksen miellettiin.


Tarjoamme lyhytaikaista pysäköintiä ylätasolla ja sopimuspysäköintiä ylä- ja alatasolla. Vapaa korkeus m alatasolla, m ylätasolla. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä.


Maistraatti

Maistraatintorin parkissa on 6autopaikkaa. Hyvinkään maistraatti. Hämeenlinnan maistraatti. Lisätietoja Mistä tietoni tulevat todistukselle?


Todistuksilla näkyvät tiedot haetaan väestötietojärjestelmästä. Voit tarkastaa tietosi Omien tietojen tarkastus -palvelusta (Avautuu uuteen ikkunaan). Miten voin korjata virheellisiä tietoja? Vihkimisaikoja on rajallinen määrä. Varaa aika maistraatista sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta.


Maistraatti

Voit varata ajan myös puhelimitse tai sähköpostitse. Lounais-Suomen maistraatin Turun yksikkö siirtyy ensi vuoden maaliskuusta alkaen kokonaan valtion virastotaloon Itäiselle Rantakadulle. Kuluttajaneuvonta on valtakunnallinen palvelu, josta saa tietoa kuluttajan oikeuksista ja sovitteluapua kuluttajan ja yrityksen väliseen riitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit