tiistai 12. huhtikuuta 2016

Vilp scop

On se aika kova, sehän oli niin että osa oli patterilämmitystä. MLP tai VILP tai PILP tms talolle. Jos tuo nyt jatkaa coploppuvuoden niin vähän se tippuu, no sehän saadaan selville muutaman kuukauden päästä mihin jää. Sisältää ulko- ja sisäyksikön.


Ilma-vesilämpöpumppu (UVLP) ( VILP ) Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu useisiin uusiin ja vanhoihin taloihin.

Toisinaan ilma-vesilämpöpumpusta käytetään myös nimeä vesi-ilmalämpöpumppu, VILP tai ilmavesilämpöpumppu. Vs: Vesi-ilmalämpöpumppujen ( VILP ) COP, tehot ja sulatukset Joskus aikoinaan tein mittauksia vastus vs vilp copin arvioimiseksi. Päädyin siihen tulokseen, että tarvittin päivä pari, mieluiten viikko, jotta tulosten tarkkuus paranisi.


Paketti: Vesitakka VILP. Tehokas lämmitysjärjestelmä tuottamaan energiaa edullisesti läpi vuoden! Ilmalämpöpumppu lämmittää veden keväästä syksyyn, ja takka auttaa talvella pitämään sähkölaskut kurissa.


Mikäli talvipakkasilla energiaa ei saada mistään muualta, lämmittää Lisäwatti varaajaa sähköllä vain tarvittavan. Siitä huolimatta sen asennusten lukumäärä on lähtenyt parin vuoden aikana huimaan kasvuun.

Ilmalämpöpumput (ILP) ja vesi-ilmalämpöpumput ( VILP ) ovat huoleton tapa päivittää nykyinen lämmitysjärjestelmäsi uuteen, joka säästää paitsi huollon kustannuksia, myös vuosittain suoraan rahaa. Hyötysuhde on yleensä n. Kokeile laskurillamme, paljonko voit säästää. Innoair Oy asentaa Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput ( VILP ) saneerauskohteeseen vanhan öjy- tai sähkökattilajärjestelmän rinnalle. Olemme asentaneet ilma-vesilämpöpumppuja vanhojen laitteistojen rinnalle jo vuosia. Nykyaikainen VILP tuottaa 55C käyttövettä ilman vastuksia ja on eteläsuomen ilmastossa käytännössä täysitehoinen, eli energiapeitto ilmalämmöllä helposti ~ vuodessa keskimäärin.


Pyydä ilmainen mitoitus meiltä. FG Finland Oy ylpeänä esittelee uuden LZ-sarjan, jonka lämmitystehot ja SCOP ovat omaa luokkaansa. Tämä pikkujättiläinen ei häpeile teknisiltä arvoiltaan vaan tulee näyttämään tulevaisuuden.


NIBE F7kerää lämpöenergiaa talosta poistettavasta ilmasta niin tehokkaasti, että usein ulos puhallettava ilma on ulkoilmaa viileämpää. Siten F7vuosilämpökerroin voi saavuttaa saman tason kuin maalämpöpumpuilla: energiamerkinnässä SCOP on Helsingin ilmastossa lattialämmitykselle jopa 7. SXH09D0EYhden lämmityskauden mittausten perusteella vuosihyötysuhde SCOP 2. Laskelmassa mukana sähkövastus varakäyttö ja kaikki kiertovesipumput. Ilmavesilämpöpumppu, jonka energiamerkinnän SCOP on yli 0! Invertteritekniikka.


Tehoa tarpeen mukaan hyvällä hyötysuhteella Luokkansa paras toiminta-alue.

Kunnolla kuumaa vettä myös –°C pakkasessa lämpöpumpulla Hiljainen puhallin ja älykäs ohjaus. Ulkoyksikön ilmansuunnalla ei paljoakaan ole merkitystä laitteen energiatalouden kannalta. Ulkoilman lämpötila talon ulkoseinustalla on talvisin lähes sama niin talon pohjois- kuin eteläpuolellakin. Jäspi Basic MONO on saneerausrakentajan ilma-vesilämpöpumppu, joka pienentää ostoenergian määrää ja päivittää lämmitysjärjestelmän nykyaikaan. Melko pienellä investoinnilla voidaan vähentää lämmitys-kustannuksia melkein puolella.


Scanoffice hankintaturvalaite!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit