maanantai 25. huhtikuuta 2016

Lotus garden tampere

Hyvä hotelli, garden. Selaa arvioita ja löydä hotellisi! Ota yhteyttä tänään! Varaa täältä, säästät jopa ! Me tarjoilemme aitoa itämaalaista ruokaa, joka valmistetaan perinteitä kunnioittaen.


Meillä on tilaa 90:lle ja kesäisin käytössä on myös ulkoterassi. En anna tätä palautetta kevyin perusteluin, vaan sitkeän käymisen seurauksena. En tiedä, missä vika, mutta ravintolan henkilökunnan käytös paikoin niin törkeätä, että ei silmiään meinannut uskoa.


Se on perustettu 1. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Lotus Garden sijaitsee kunnassa Tampere , alueella Kyttälä. Dumplingit oli lähempänä gyozaa ja erityistoivettani ei oltu huomioitu. Nälkä lähti kuitenkin.


Liikevaihto laski prosenttia. Yhtiön omavaraisuusaste oli -12prosenttia. Olemme yksi suurimmista ja vanhimmista Kiinalaisista ravintoloista Tampereella.


Come and enjoy the flavors of China in dishes created by Chef Dan Wong. Ravintoloiden ruokalistat, hinnat ja yhteystiedot. Pikavilkaisulla lista kun on suorastaan kasvisvihamielinen: ainoat vaihtoehdot ovat sekavihanneskeitto ja sekavihanneksia – joskin ainakin take-away-listalle on ilmestynyt tofukin, joten sitä saanee muutenkin. The portions were great, and the food was delish.


Sillä on A-myyntilupa ja kyseessä on anniskelupaikka. Myyntilupa sallii seuraavan: Anniskelu A, kaikki alkoholijuomat. Suomen Kiinalaiset ravintolat. Reisenden bewertet.


Jos löydät saman hotellin muualta halvemmalla, me vastaamme hintaan. Tampereella tarjolla oleva kiinalainen keittiö edustaa usein useita Kiinan alueellisia keittiöitä, joita yhdistää useat kansallisesti ja kansainvälisesti suosioon nousseet ruokalajit, joiden alkuperä on usein ulkokiinalaisten kehittämä. Забронировать столик. Thaimaalaisen ravintolan. Maukasta kotiruokaa - lisäksi tarjoamme juhla- ja pitopalvelua asiakkaiden toiveiden mukaisesti.


Yksittäisiä tuotteita voit tilata tarpeittesi mukaan, makeita ja. Helsingissä ja Turussa suosiota saavuttanut kotimainen ruoan tilaus- ja kotiinkuljetuspalvelu Wolt avaa tänään perjantaina Tampereella. Ulkokuori todella hämää ja paljon.


Päädyimme tähän ravintolaan, koska se oli matkamme varrella ja oli saanut hyviä suosituksia. Sisällä oli hieman nuhruista, mutta kaikki oli puhdasta ja siistiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit