torstai 12. tammikuuta 2017

Kirjeen lopetus

Kielitoimiston ohjepankki. Aloitus: Querido José: Querida Pilar: Queridos amigos: Mis queridas primas: Lopetus : Un fuerte abrazo Abrazos y besos Muchos besos y abrazos Con mucho cariño Muista kirjeen päiväys! Sama mieltä kuin sasae, love sopii perheelle ja läheisille ystäville, sincerely kuuluu virallisempaan kirjeenvaihtoon, esim johonkin virastoon tai yleisönpalveluun menevän kirjeen loppuun. Muille tutuille ja kaukaisemmille perheenjäsenille kirjoitettaessa best regards, all the best, tai jopa take care sopivat paremmin. Virallisen kirjeen kirjoittaminen.


Jos tiedät sen henkilön nimen kenelle kirjoitat voit aloittaa kirjeesi seuraavanlaisesti: ”Dear Mr” (miehestä), ”Dear Mrs” (naimisissa olevasta naisesta), ”Dear Miss” (naimattomasta naisesta) tai ”Dear Ms” (naimattomasta naisesta tai jos siviilisääty ei ole tiedossa). Tämä kuitenkin riippuu itse työhakemuksesta ja on myös tapauksia, jolloin neutraali lopetus sopii sitä edeltävään tekstiin. Kun mietit millainen lopetus sinun hakemukseesi sopii, lähde siis liikkeelle valmiiden esimerkkien sijaan itse hakemuksesta.


Työhakemuksen lopetus joka tuo lisäarvoa. Hyvä työhakemus on lyhyt ja ytimekäs. Sähköpostietikettiin kuuluu kohtelias lopetusvirke, jossa kiität vastaanottajaa ja viittaat jatkoon.


I look forward to hearing from you. If you have any questions, please don’t hesitate to contact me. Thank you for your help. I hope this has answered your questions. Please don’t hesitate to ask if anything is unclear.


Kun viesti on henkilökohtainen, se aloitetaan yleensä puhuttelulla. Aloitus valitaan sen mukaan, kuinka hyvin kirjoittaja tuntee vastaanottajan, esimerkiksi Hei, Terve, Rakas Heli, Hyvä Heli Heikäläinen, Arvoisa Heikki Heikäläinen. Hakemuskirjeen lopetus.


Lopeta kirje tavalla, joka kertoo, että olet halukas antamaan tarvittaessa lisätietoja ja odotat kiinnostuneena yhteydenottoa rekrytoijilta. Jos olet tehnyt avoimen hakemuksen, kerro että otat yhteyttä noin viikon kuluttua. Avoimien hakemusten suhteen pallo on sinulla – ole siis itse aktiivinen. Yksityiskirje - Lopetus Kerro terveisiä. Skicka hälsningar till.


Kirjeen tai kortin kirjoittaminen. Muista peruskuviot kirjoittaessasi kirjeen tai kortin: paikka ja päiväys sekä asianmukainen aloitus ja lopetus. On hyvä opetella erilaisia aloituksia ja lopetuksia, joita voit käyttää aina tilanteen mukaan. What does lopetus mean in Finnish? More meanings for lopetus.


English Translation. On arvioitu, että naisista lähes puolet ja miehistäkin kolmasosa on vastikään laihduttanut. Koska sekä laihduttaminen että lihominen ovat yhtä aikaa yleisiä, on selvää, ettei pysyvä kilojen karistaminen ole mikään itsestäänselvyys. Painon sahaaminen, jojoilu. Ota esille tai ehdota seuraavaa yhteydenottoa.


Se voi olla puhelu, kirje, faksi tai sähköposti tai tapaaminen. Kerro mitä materiaalia on kirjeen liitteenä, esim. Lopetuksessa tyypillisiä fraaseja: We are looking forward to hearing from you soon.


Oikea puhuttelumuoto on tärkeää. Jos et tunne vastaanottajaa, on parasta lähteä liikkeelle muodollisesti”, Vaula sanoo. Ei näin: ”Heippa, olisimme halunneet tarjouksen verkkoviestinnän kurssista”. Mulla on ollut esiOlen liittänyt ansioluetteloni tähän kirjeeseen, mutta halutessanne toimitan teille mielelläni lisäinformaatiota. Ettehän epäröi ottaa minuun yhteyttä jos teillä herää kysymyksiä.


Joskus ärsytämme toisiamme hieman. Ehkä joskus pidämme toista itsestäänselvyytenä. Mutta aina toisinaan, kuten tänään, mietiskelen sitä ja tajuan, kuinka onnekas olen, kun saan jakaa elämäni, upeimman naisen jonka koskaan olen tavannut, kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit