torstai 19. tammikuuta 2017

Golf säännöt harjoituslyönti

Uusin muutos astui voimaan poikkeuksellisesti jo 1. Pelaajan opas ladattavissa TÄSTÄ. Hanki oma sääntökirjasi tai. Säätöjen mukaan lyönti tapahtuu jos pelaajan on ollut tarkoitus osua palloon, eli kyseesä ei ole lyönti.


Sen sijaan pelaaja on liikuttanut pelissä olevaa palloa ja saa siitä yhden lyönnin rangaistuksen.

Olennaista tässä eroavaisuudessa on se paikka mistä jatketaan. Jos harjoitussvingillä osuu palloon, niin se pitää yhdellä rankulla asettaa uudelleen paikalleen, tai jos jatkaa muina miehinä uudesta paikasta niin kaksi rankkua väärästä paikasta pelaamisesta. Sisältö Play the ball as it lies, play the course as you find it, and if you cannot do either, do what is fair. Golfin säännöt ja amatöörisäännöt. But to do what is fair, you need to know the Rules of Golf.


Sekin sopii Anne-Marille aivan loistavasti. Säännöt ovat hänestä kivoja asioita ja niitä on mukava noudattaa.

Hän ei kuitenkaan vaadi muilta samaa kuin itseltään. Golfissa on yksi asia, josta nautin aivan erityisesti. Monta rangaistuslyöntiä saa jos harjoituslyönti katkaisee puun oksan? Yleensä saa yhden rankun aina jos tekee jotakin väärin, paitsi jos pelaa väärää palloa ni saa kaks. Mitkä kolme tekijää tulee ottaa huomioon kun alkaa etsimään palloa?


Arki pilaa parisuhteen, pakenen todellisuutta kaljapurkin kanssa autotalliin. Suomenkieliset säännöt eivät. Harjoitusheilahdus ei ole harjoituslyönti ja. KILPAILUKUTSU JA SÄÄNNÖT TAMPEREEN SUOMALAISEN KLUBIN PUTTIMESTARUUSKILPAILUT. Klubin Golftoimikunta järjestää puttimestaruuskilpailun kaikille Klubin jäsenille, siis myös sellaisille jäsenille, jotka eivät varsinaisesti pelaa golfia.


Tommi rohkaisee antamalle näyttelijälle toisen pallon ja sanoo edellisen olleen harjoituslyönti. Nämä säännöt ovat voimassa ensimmäiseltä. On hienoa että jaksat olla positiivinen asian suhteen, mieluummin pysyy paikallaan kuin jatkaa nousukiitoa :) Itselläni käy niin, että jos olen esim. Mrs Jones karkasi pitkän kuvausmatkaviikon jälkeen saareen.


Golf is a fascinating game.

Ja mitäs sitä saaressa muuta kun kevätsiivousta. Ensimmäiset yrtit on jo istutettu Kekk. Parsakausi oli hetki sitten parhaimmillaan, mutta tätä herkkua on onneksi vielä hyvin saatavilla kaupoissa. En enää muista missä törmäsin tähän Soul Kitchenin parsarisotto-ohjeeseen, mutta kun sitä siinä niin kovasti kehuttiin niin ei kai sitä muuta voinut kuin testata ohjetta. Kodin Kuvalehti tarjoilee kiinnostavat henkilöhaastattelut ja elämänmakuiset tarinat, herkulliset reseptit, inspiroivat sisustus- ja tee se itse –ideat sekä parhaat ratkaisut arjen pulmiin.


Osta Säilytys ja Säilytyslaatikot netistä. Saa lastenhuoneen tarvikkeet toimitettua Lekmer. Pari päivää Tasmaniassa ja Hobartissa on takana.


Hobart on aika sympaattisen oloinen pikkukaupunki meren ja vuoren välissä. Kovin kansoitetun Melbournen jälkeen varsin leppoisa olla välillä vähän hiljaisemmassa paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit