tiistai 17. tammikuuta 2017

Sairaanhoito ja huolenpito näyttösuunnitelma esimerkki

Tilaatteko kimpassa? Kysy meiltä ryhmätarjous. Keikkatyötä ja määräaikaisia työsuhteita. Satoja avoimia työpaikkoja pk-seudulla. Valitse itse paljonko, milloin ja missä työskentelet.


Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala on valinnainen opintokokonaisuus. Sairaanhoito ja huolenpito. Kirjoitat siihen, kuinka nuo asiat käytännössä näyttösi aikana tulet tekemään.


Jos et saa kaikkea paperille, niin sinulla on sitten näytön arviointikeskustelussa mahdollisuus täydentää kertoen. Ei ole minunkaan mielestäni kiitettävän tasoinen näyttösuunnitelma - ja suunnitelman tekeminenhän on osa näyttöä vai mikä tutkintotilaisuus se nykyisin onkaan. Näyttötutkintotoimikunnan jäsenten tulisi kyllä ihan tosimielessä tutustua tutkintotilaisuuksien suunnitelmiin ja arvioida niiden laatua.


Kjärjestelmää ei enää ole vaan arviointi suoritetaan 1-numero asteikolla. Myös näyttösuunnitelman teko on muuttunut ja arviointikriteerit. Näyttösuunnitelma on hyväksytty silloin kun se menee Tkriteerien mukaan. Näytön aikana ja keskustelussa annetaan se arvosana näytön mukaan, ei siitä oliko sun suunnitelma Tvai K3. Arviointikeskutelussa on mahkut vielä vaikuttaa asiaan, jos tuntuu ettei näytössä oo pystyny kaikkia näyttään ja jos näyttösuunnitelma on liian suppea.


Tarvitsisin apua näyttösuunnitelman tulkitsemisesssa. Olen kyllä neljää kohtaa vaille valmis, mutta pääni ei nyt toimi. Voisitteko auttaa, että mitä näihin kohtiin pitää kirjoittaa? Kiitos etukäteen kaikille ja Hyvää joulun odotusta!


Työprosessin hallinta Oman toiminnan suunnitt. SAIRAANHOITO JA HUOLENPITO NÄYTTÖ. Lähtökohtana on ihmisen tarpeisiin perustuva hoito-, huolenpito - ja kasvatustyö ja siinä hoitajan ja asiakkaan tai potilaan välinen yhteistyö. Juu itsekkin tuskailin vähän aikaa sitten kriteeri- pallukoiden kanssa, aivan erilaista kuin normi ammattikoulussa, josta valmistuin rööriroopeksi aikaisemmin, siellä kun ei koskaan kirjaa tarvinnut aukaista ja harjoittelu oli puoli vuotta putkeen ja valmis töihin.


Hoidon- ja huolenpidon näyttösuunnitelma. Lisää tuloksia kohteesta hoitajat. Puuttuu: itsearviointi 4. Tutkinnon osan suorittaja osaa. Hoito ja huolenpito -hensulomake.


Tiedän yleisimmät tartuntatavat, kosketus, pisara ja ilma. Pesen ja desinfioin kädet aina töihin tullessa ja töistä lähtiessä. Näin toimiessani pyrin siihen, että en kanna töihin kotini mikrobikantaa ja päinvastoin. Desinfioin kädet ja laitan hanskat käteen joka kerta kun aloitan eri potilaan hoitamisen.


Hanskat ovat potilaskohtaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit