maanantai 23. tammikuuta 2017

Kotietsintä yöllä

Nuoret moottoripyöräilijät ovat hölmöilleet vakavakin seurauksin. Yöllä suoritetaan hyvinvalmisteltu kotietsintä. Satamassa poliisit saavat vahingontekijän rysän päältä kiinni. Kotimainen dokumentaarinen sarja.


Maltalla valittiin uusi pääministeri – maan politiikka on ollut pitkään kriisissä toimittajan murhaan liittyneiden tutkintojen takia. Oscar-gaala kello alkaen. Entistä pääministeriä Joseph Muscatia vaadittiin eroamaan, sillä hänen on väitetty suojelevan murhasta vastuussa olevia.


Korkein oikeus (KKO) ei myöntänyt hänelle valituslupaa. Näiltä sivuilta löytyy kuljetuspalveluntuottajille suunnattua tietoa matkakustannusten korvaamisesta sairausvakuutuslain mukaan. Poliisi tiedotti tiistaina, että kyseessä oli kotietsintä , joka liittyi useisiin rikosepäilyihin. Operaatio herätti huomiota Toivalan asuinalueella, sillä runsaslukuisesti paikalla ollut poliisi sulki muun muassa kulkuväyliä kotietsinnän ajaksi.


KKO totesi, että kotietsintä oli suoritettu epäillyn ampuma-aserikoksen perusteella ampuma-aseen löytämiseksi ja takavarikoimiseksi sen jälkeen, kun M oli esiintynyt ampuma-aseen kanssa internetissä julkaistussa valokuvassa ja kun oli selvitetty, ettei hänellä ole lupaa aseeseen. Seinäjoella moottoripyöräjengi CMC:n tiloihin tehtiin kotietsintä rikosperusteisesti yöllä 18. Näiden osalta asiaa tutkitaan ampuma-aserikoksina.


KKO määräsi, että takavarikot pysyvät edelleen voimassa. Mitä kotimaan uutiskentällä tapahtuu juuri nyt? Lue kaikki uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Se kattavin uutistarjonta – Ampparit.


Varsinkin tullimiesten aseistautuminen alkuviikon operaatiossa on herättänyt laajaa huomiota. Palattuaan takaisin noin kahdelta yöllä Tiina oli miehen mukaan poissa. Ahvenanmaan postin toimitusjohtaja Henrik Lundberg pitää Tullin operaatiota päättömänä. Hän kertoi odottaneensa tämän palaavan, kunnes huomasi puhelimeensa tulleen viestin.


Sen jälkeen mies alkoi soittaa apua. Oikeus epäili miehen kertomusta, sillä se kiinnitti huomiota siihen, ettei mies soittamissaan puheluissa ilmaissut olevansa huolissaan Tiinasta. UB:n johtajana pidetty mies vangittiin syksyllä useista rikoksista epäiltynä. Diaaritietojen mukaan häntä on epäilty ainakin neljästä törkeästä huumerikoksesta, törkeästä ampuma-aserikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta.


Porraskäytävästä ei voinut nähdä eteiseen suljetun sisäoven takia. Käräjäoikeuden ratkaisusta selviää, että poliisinkin mukaan olin vetänyt sisäoven kiinni, hän sanoo. Yksi hyvä esimerkki on kuitenkin kotirauhan rikkominen (jos häiritset toisten kotirauhaa yöllä soittamalla stereot täysillä, et avaa ovea eikä muita keinoja päästä sisään niin lukkoa voidaan rikkoa) sekä jos poliisi hakee etsintäkuulutettua henkilöä. Stressaantunut: Lapsistani on tehty viimeaikoina useita lastensuojeluilmoituksia ja jouduimme sitten asiakkaiksi tämän takia.


Nevalaiselle ei ole koiraa. Pari ilmoitusta on varmasti tehty todellisesta huolesta, mutta kuulopuheiden perusteella ja muut pelkästä kiusaamisen ilosta. Saako kotietsinnässä murtaa ovia? Huone tai säilytyspaikka saadaan avata voimakeinoja käyttäen vain tarpeen niin vaatiessa. Huvin vuoksi ei paikkoja saa särkeä.


Elisalta saat työvälineitä yrityksesi toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen, sekä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen. Kotietsinnän päätyttyä on murrettu paikka sopivalla tavalla suljettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit