perjantai 20. tammikuuta 2017

Kauhu vuokranantaja

Pahaa aavistamaton vuokranantaja majoitti omistusasunnossaan kymmenen vuoden ajan vuokralaista, joka laittoi asunnon remonttikuntoon. Ilta-Sanomat kertoi maanantaina julkaisemassaan jutussa brittiläisestä Nick Saundersista , jonka omistaman asunnon vuokralainen oli onnistunut tuhoamaan. Muutin pois asunnosta jossa ensin asuin opiskeluajan vuokralla, sitten ostin, remontoin pariin otteeseen ja maksoin pois jokaista penniä myöten.


Alankomaiden Ruinerworldissa asuvan 58-vuotiaan miehen uskotaan pitäneen kuutta lastaan vangittuna maatilansa kellarissa täysin eristyksissä ulkomaailmasta. Välillä tuntui oikeasti naurettavalta ja kiusalliselta, kun on löytänyt tilat ja todennut ne sopiviksi ja viikkoisen sopimisen jälkeen sanotaan, että vuokranantaja ei ole tätä kyllä teille vuokraamassa omista syistä. Siis oletko tosissasi? Mistä syistä hän kieltäytyy vuokraamasta tilaa, joka on ollut vuotta tyhjillään?


Unelias kauhu täyttää venäläisen maiseman. Jenni Timonen uhkaa jäädä vauvansa kanssa kodittomaksi, koska pankki ja vuokranantaja eivät jousta 22. Mulla oli opiskeluaikana maantasa-asunto vuokralla ja joskus ihmettelin takaoven edustalla olleita jälkiä lumessa, kun joku oli käynyt katselemassa. Selvisi, että vuokranantaja vain oli käynyt tarkistamassa onko kaikki ok. Eräänä päivänä vuokranantaja soitti, että voisi tulla käymään ja tarkastamaan vesimittaria.


Hyvä selitys vuokralaiselta homeesta IL sivuilla, muuten tuo olisi uskottavissa. Vaan miten selittää uuden postilaatikon jos vuokranantaja oli poistanut aikaisemman jotta vuokralaisten postit ei tulisi enää! Mutta olipa tämä nyt kumminpäin tahaansa, niin samaa mieltä olen jotta Nimet julki törkeyksissä molemmin puolin! Nyt tiedetään miksi malesialaiset bussikuskit pysyvät aikataulussa.


Omistusasuminen tuo asujalle itselleen turvallisuuden tunnetta: Tästä asunnosta minua ei voida häätää pois! On kuitenkin myös monia, joille suuren lainan ottaminen ja yhdessä paikassa asuminen ja ympäristöön juurtuminen ovat kauhu. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun.


Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia. NÄIN HAET ASUNTOA Kauhu Ja RentoakankaaliHellehulluus RentoakankaaliHellehulluus Kasvimaan Ja 8POXwnNZ0k. Sunnuntain aukiolojen laajennus herättää ristiriitoja kauppakeskuksissa. Isot ketjut ja päivittäistavarakauppa tervehtivät ilolla aukiolojen selkiyttämistä.


Erikoisliikkeet ja pienemmät päivittäistavarakauppiaat vastustavat aukioloaikojen laajentamista. Niiden mielestä uudistus lisää kaupan keskittymistä. Kauppakeskusten pienkauppiaat myös pelkäävät, että vuokranantaja. Vierailija: Kertokaa joku tosielämässä tapahtunu puistattava ja yliluonnollinen tapahtuma! Itse muutin vuosi sitten asuntoon, jossa kaverini oli asunut ennen minua.


Viiltäjä-Jack teki ensimmäisen murhansa 1vuotta sitten, ja pian Lontoo oli kauhun vallassa. Hämärässä hiipivä tappaja surmasi ainakin viisi prostituoitua. Häntä alettiin kutsua Viiltäjä-Jackiksi, ja hänen henkilöllisyyttään arvuutellaan edelleen. Englannissa kummallakin käsitteellä on oma nimityksensä: borrow tarkoittaa lainaksi ottamista, lend lainaksi antamista.


Samalla tavalla kaksimerkityksinen on myös vuokrata. Jos joku sanoo vuokranneensa yksiön, emme voi olla täysin varmoja siitä, onko sanojasta tullut vuokralainen vai vuokranantaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit