keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Saksan kunniakonsuli

Kunniakonsuli Harri Broman. Matkapuhelinnumero. Lisäksi minä yritän huomioida kaikkien alueella vierailevia ja asuvien saksalaisten intressit, kertoo tuore kunniakonsuli Timmo Blauberg. Kuuntele Yle Uutiset Etelä-Karjala - YLE Etelä-Karjala: Timmo Blaubergistä saksan kunniakonsuli Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio.


Turun Sanomat, Rauma. Raumalainen myyntijohtaja Werner Türtscher on Saksan liittotasavallan ensimmäinen kunniakonsuli Satakunnassa. Saksan Suomen-suurlähettiläs Hanns Schumacher asetti tiistaina uuden kunniakonsulin tehtäväänsä ja luovutti hänelle Saksan liittopresidentin antaman nimityskirjan. Hinweis: Bei Benutzung einer Telefon- bzw. Faxverbindung via Satellit (Satcom) entstehen höhere Gebühren.


Saksan joulutoreja kiertänyt Kalevala Spirit vie Suomi-kuvaa maailmalle. Tänä vuonna Suomen Saksan suurlähettiläs ja kunniakonsuli olivat mukana juhlimassa pyöreitä vuosia yrityksen joulutoria varten kokoamassa hirsitalossa Hannoverissa. Pitää olla rakkaus kohdemaahan. Muuten ei synny tarvittavaa intohimoa eikä jaksa tehdä tätä työtä.


Saksan kunniakonsuli

Ainut palkinto, jonka tästä saa, on mielihyvä, sanoo Italian kunniakonsuli Benito Casagrande. Tehtävä myös periytyy helposti: Belgian konsuli on nyt Antti Wihanto. Naantalin Kylpylän Hans Niemi jatkaa Saksan konsulina isänsä.


Team Finland -verkosto Saksassa. Verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja matkailua sekä Suomen maakuvaa. Maalla on lähetystö Suomessa. Viimeisimmät matkustustiedotteet: Pohjois-Saksassa on turvallista matkustaa, vaikka kansainvälisen terrorismiuhan vuoksi Saksan viranomaiset ylläpitävät turvallisuusvalmiutta.


Käkelä on mukana monissa teknologiateollisuuden järjestöissä. Hän on ollut Pirkanmaan Teknogiateollisuus ry:n puheenjohtaja. Kangaskorpi on mediakonserni. Rauman satamakonttorin seinässä on suuri keltainen kyltti, jossa komeilee Saksan vaakunakotka.


Mitä se tarkoittaa käytännössä? Henkilöasiakkaita on muutamia kymmeniä vuodessa. Haetaan esimerkiksi passia lapselle tai myydään kotitaloa Saksassa. Lähetystöstä tulee toimeksiantoja. Brasilian kunniakonsulaatti sijaitsee kunnassa Turku, alueella Keskusta.


Se on perustettu 4. Natiiviopettaja Anken lisäksi lukuvuoden aikana autenttista saksan kieltä luokillemme tarjosivat kolme saksalaista harjoittelijaa. Suomi on laaja ja harvaanasuttu maa, ja jos haluamme, että kaikilla on yhtäläinen oikeus tietoon, niin se vaatii yhteiskunnalta myös konkreettisia toimia, eikä turhia fraaseja. Vieraita isännöivät saksan lehtori Jari Papunen ja rehtori Riitta-Mari Punkki-Heikkinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit