tiistai 10. tammikuuta 2017

Venäjä klubi lappeenranta

Varaa your Hotelli Venäjällä online. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.

Parhaan hinnan takuu! Paras valikoima ja parhaat hinnat. Toimintatapoja ovat kerhotoiminta, retket, konsertit sekä eri kulttuuritapahtumat. Klikkaa ja tutustu! Tänä aikana esiintyjäryhmämme ovat muuttaneet muotoaan toiminnan kehittyessä.


Eniten meiltä tilataan venäläisiä ja suomalaisia kansanmusiikkiesityksiä sekä lastenlauluja, mutta taiteilijajoukkomme pystyy hyvin monipuolisiin suorituksiin. Lappeenrannan Venäjä - klubi ry, Lappeenranta , Finland. Monikulttuurikeskus Kompassi!

LAPPEENRANNAN VENÄJÄ - KLUBI RY:N EMÄNTÄ JA ISÄNTÄ: Irina Korshunova puh. Vladimir Ivanov puh. PUHEENJOHTAJA: Olga Sedlerova puh. Suomi- Venäjä -Seuran matkoilla ja kielikursseilla pääset tutustumaan Venäjään ja venäläiseen kulttuuriin syvemmin.


Venäjä -tuntemuksemme ja monipuolisten kontaktiemme avulla pystymme tuottamaan laadukasta ohjelmaa kulttuuri- ja seuramatkoille, joita et muualta löydä. Tarjolla on vahvaa asiantuntijuutta ja ainutlaatuisia kokemuksia. Suomi– Venäjä -seura tarjoaa tietoa ja mahdollisuuksia tutustua Venäjän monimuotoiseen kulttuuriin, arkeen, yhteiskuntaan, kieleen ja suomalais-ugrilaisiin kansoihin. Tuomme yhteen suomen- ja venäjänkielisiä ja kannustamme venäjän kielen opiskeluun sekä tarjoamme mahdollisuuksia harjoittaa kielitaitoa.


VR Asiakaspalvelu p. Kotimaan ja Venäjän liikenne. Esimerkiksi alkavalla viikolla on maanantai-iltana Venäjäseuran elokuvakerho (ilmainen), jossa puhutaan venäjää ja teksti on englanniksi. Markkinoille on vapaa pääsy.


Näistä lisätietoja yleisö saa vihreän makasiinin seinällä olevasta ”ruokalistasta. Toimintamme on kaksikielistä: suomi ja venäjä , jatkossa myös komin kieli. Imatran kaupungilta varasimme säännöllisen kokoontumisajan ja laitoimme paikalliseen lehteen ilmoituksen ensimmäisestä kokoontumisesta. Varhaiskasvatuksen avustajia (3). ssa voit nauttia parhaista videoista ja musiikista, ladata alkuperäistä sisältöä ja jakaa kaiken ystäviesi, perheesi ja koko maailman kanssa.


Venäläisiä sotavankeja siellä pötköttää oikosääristen komppanian vahvuudessa.

Eskelisen mukaan myös Venäjä -klubin toiminta on aktiivista. Tapahtumia Sammonlahden kokoontumistila Kompassissa on lähes viikon jokaiselle päivälle ja kaiken ikäisille. Tulijoita on hyvin, mutta ohjaajista on valitettavasti pulaa.


Klubi aktivoi ihmisiä. Rahallahan sekin toki ratkeaisi, Eskelinen sanoo. Kulttuuritoimen tilojen vuokrahinnat Kesäteatterialueen toimitilojen vuokrat 1. Lotto, Keno, Pitkäveto, nettiarvat ja kolikkopelit.


Käytämme palvelussamme evästeitä toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseen, markkinoinnin toteuttamiseen ja palvelun kehittämiseen. Huomaathan, että ostosten tekeminen vaatii evästeiden sallimisen. Suomen suosituin ja kattavin asumisen palvelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit