perjantai 6. tammikuuta 2017

Ayy yhdistyksen perustaminen

AYY :n yhdistysohjesääntö vaatii, että AYY :n yhdistysrekisteriin kuuluvaan yhdistykseen kuuluu vähintään seitsemän ylioppilaskunnan jäsentä. Palvelujen piiriin päästäkseen yhdistyksen on kuuluttava AYY :n yhdistysrekisteriin. Ohjeet yhdistysrekisteriin hakemisesta löydät yhdistysoppaasta. Tätä varten täytyy pitää perustamiskokous, jossa mm. Haku: Ylioppilaskunta.


Yhdistyksen perustaminen Yhdistys on olemassa vasta, kun se on perustettu.

Yhdistysrekisteriä ylläpitää hyvinkään aluesairaala röntgen. Nämä lauseet on nähty moneen kertaan - milloinkin tukihakemuskirjeessä, milloinkin kerhon kotisivuilla kertomassa yhdistyksen ydinasioista. Hyväksytty yhdistyksen perustamiskokouksessa 19. Jäsen voi erota paikallisyhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti. Ilmoitus, jonka rekisteröinti edellyttää kuulutuksen antamista osakeyhtiön velkojille.


Liittomuotoisen yhdistyksen sääntömuutos ja nimenkirjoittajailmoitus. Ristin kilta ry on AYY :n yhdistysrekisterin ensimmäisen luettelon yhdistys. Killan tarkoituksena on syventää piirissään olevien ihmisten hengellistä elämää, pitää yllä kristillisen vastuun pohjalta nousevaa toimintaa, pitää esillä Raamatun pohjalta nousevaa elämänkatsomusta sekä edistää.


Yhdistys voi kuitenkin toimia jonkin yhden tietyn selkeän tavoitteen eteen, jonka saavuttamisen jälkeen yhdistys voidaan purkaa.

Yrityksen perustaminen -teematapahtuma to 3. Otarannan kerhotilalla. Wapun jälkeenkin on elämää, sen todistaa Plätty ja Inkubio! Perustaminen 85€ sähköisessä palvelussa. Ei ole vaikeata, perussäännöt löytyvät netistä. Periaatteessa ei muita kuluja, ellette sitten ala vaihtelemaan.


Mietinnän alla se, saako rekisteröitymättömän yhdistyksen jäsenistöltä kerätä tilille tai pankkitilille rahaa esim. PRH:n sivulta löytyvä, otsikossa mainittu määritelmä ei tätä kerro. Syynä sääntömuutoksille on tietysti Aalto-yliopiston perustaminen. Tärkeimpinä asioina kokouksessa ovat yhdistyksen uusi nimi ja jäsenyyskategoriat.


Tarkoituksena on että jatkossa kaikilla halukkailla on yhdistyksessä äänioikeus, ei siis vain ylioppilaskunnan jäsenillä niin kuin nykyisin. Ensimmäisen ainejärjestön, Övertäjät ry:n, perustivat kielenkääntäjät. Kauppatieteilijöillä ei aluksi ollut varsinaista ainejärjestöä vaan heidän asioitaan edustajistossa ajoi lähinnä VaKaPo – Vaasan Kauppakorkeakoulun Porvarit. Suomalaisten yritysten perustiedot. Y-tunnus, Y-lomakkeet, kaupparekisteri, säätiörekisteri, arvonlisäverovelvollisten rekisteri, ennakkoperintärekisteri.


Jotta yhdistyksen perustaminen astuisi voimaan, tarvittiin myös toinen kokous. Sen aikana päätettiin yhdistyksen nimi. Mitään extrahyvää valmista ehdotusta ei ollut, joten taululle kerättiin joukko osallistujien keksimiä ehdotuksia.


Hakemus tulee toimittaa sähköpostitse.

Nyt kannattaa liittyä nuoreksi jäseneksi! Stipendejä myönnetään vain yhdistyksemme nuorille jäsenille. Hallitusvirat (sääntömääräiset kohdassa 7. poislukien) päätetään kokouksen yhteydessä. Perinteisesti virkoina on ollut excursiomestari, emäntä ja isäntä.


Nämä valitaan, jos halukkaita löytyy ja myös uusien virkojen perustaminen on mahdollista. Kaikille halukkaille löytyy varmasti oma paikkansa kerhossa! Nämä asiakirjat on tuotu julki ihmiskunnan yleisen edun nimissä eikä sitä tehdessä ole noudatettu julkisuus- tai mitään muutakaan lakia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit