perjantai 20. tammikuuta 2017

Op kevytyrittäjä

Op kevytyrittäjä

Ainoa kulu on palvelumaksu asiakkaasi maksamista laskuista. Eniten palvelusta ja sen tuomista verohelpotuksista hyötyvät yrittäjät, jotka myyvät omaa osaamistaan. OP Kevytyrittäjä -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhm. Kun rekisteröidyt palveluun, voit kirjata olemassa olevan Y-tunnuksesi omiin tietoihisi. Yleiset kysymykset.


Palvelun kautta saat Y-tunnuksen, joten olet laillisesti yksityinen elinkeinonharjoittaja eli toiminimiyrittäjä. Lue, mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa. OP-Kevytyrittäjä -palvelussa käyttäjä sen sijaan toimii yksityisenä elinkeinonharjoittajana eli “toiminimiyrittäjänä”, joten tämä palvelu eroaa nimestään huolimatta tavanomaisista laskutuspalveluista – kerromme tästä lisää alempana. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu.


Kevytyrittäjyys sopii parhaiten niille, jotka eivät halua sitoutua yrityksen perustamiseen. Tässä artikkelissa kerromme, onko kevytyrittäjä palkansaaja vai yrittäjä, verotuksesta, vakuutuksista, työnantajamaksuista sekä laskuttamisesta. Käyttökokemus on täysin digitaalinen palvelu, jonka kautta voi vaivatta laskuttaa.


Op kevytyrittäjä

Palvelussa asiakas voi kirjata ostoja ja lähettää laskuja, jotka menevät suoraan palvelun kirjanpitoon. OP -kevytyrittäjän y-tunnuksessa se etu ukkoihin ja muihin verrattuna, että siinä voit tehdä vähennyksiä suoraan palvelussa verottajalle matkakuluista sekä yms. Muissa laskutuspalveluissa kirjoitat vain laskun ja muu jää sinun ja verottajan väliseksi asiaksi. OP-kevytyrittäjä palvelu tekee puolestasi sen tuloista veroilmoituksen.


Kevytyrittäjä hankkii toimeksiantajansa, tekee sovitut työt ja hoitaa laskutuksen siihen erikoistuneet palveluntarjoajan kautta. Laskutuspalveluyritys maksaa kevytyrittäjälle korvauksen kevytyrittäjän asiakkaalleen tekemästä työstä palkkana ja hoitaa myös kevytyrittäjän puolesta verot sekä usein myös mahdolliset maksumuistutukset ja perinnät. Yhteistä kaikille kevytyrittäjille on, että kevytyrittäjä luonnollisena henkilönä vastaa itse omasta asiakashankinnasta, päättää millä ehdoilla työsuorituksia tekee ja sopii työn teettäjän kanssa työsuorituksen sisällöstä, aikataulusta ja hinnasta. Asiakkaita voivat olla yritykset, yhteisöt sekä kotitaloudet. Tuore laskutuspalvelun tarjoaja Omapaja kohtelee kevytyrittäjiä yrittäjinä.


Tämä tarkoittaa, ettei heiltä peritä turhia maksuja. Omapajassa kevytyrittäjä katsotaan ilman omaa y-tunnusta toimivaksi yrittäjäksi. Suomen suurin kevytyrittäjän laskutuspalvelu. Ryhdy kevytyrittäjäksi. Toimi ilman omaa yritystä Odealin avulla.


Ansaitse lisätulo laskutuspalvelulla. Laskuta työt ja nosta palkkaa, helposti ja nopeasti. Just and start invoicing your customers – we’ll take care of the rest! Rekisteröitymällä palveluun saat oman Y-tunnuksen veloituksetta ja sinusta tulee toiminimiyrittäjä.


Tradenomien jäsenet saavat UKKO. OP kevytyrittäjä Ideasprint järjestetään Telluksessa 11. Voit olla mukana joko kaksi tai neljä päivää omista mahdollisuuksista ja aikataluistasi riippuen. TULE MUKAAN – HYÖDYT VARMASTI!


Laskutuspalvelu ottaa palvelustaan maksun, joka on yleensä prosenttipohjainen ja perustuu lähetetyn laskun verottomaan kokonaismäärään. Palveluprosentti vaihtelee – prosentin välillä. Kevytyrittäjä voi joustavasti tehdä töitä, joka tuo sinulle vapauden työskennellä kenelle haluat ja silloin kun se sinulle sopii.


Op kevytyrittäjä

Pankki ­tavoittelee kevytyrittäjä ­palvelullaan ­asiakkaita ”joita ei ole edes olemassa”. Lukuaika noin min OP Ryhmä haluaa mukaan itsensä työllistämisen ja tilapäistyön trendiin uudella kevytyrittäjäpalvelulla, joka on parhaillaan koekäytössä noin sadalla asiakkaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit