tiistai 24. tammikuuta 2017

Uutiset suomi

Vasemmistoliitto on tunnettu riehakkaasta ideologisuudestaan, muttei niinkään jalat-maassa-politiikastaan. Asetelma kävi ties monettako kertaa jälleen selväksi eilisessä A-talkissa, jossa puheenjohtaja Jussi Halla-aho selvitti hallituspuolueille, miten raskaan taakan vihervasemmiston politiikka suomalaisten niskaan sälyttää. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Voisiko katastrofaaliseen kannatukseen vajonnut kepu pelastua seuraavissa presidentinvaaleissa?


Setä Arkadia alias Timo Haapala. Yöllä alkanut Pron lakko voi päättyä jo päivällä, jos molemmat liitot hyväksyvät ratkaisun. Näin jatkuu taistojen talvi: Paperiteollisuuden sovittelu rutussa, Nokian tuotekehitys kompastelee, kaupan lakko uhkaa sulkea Prismat työtaistelut 9. Oscarit jaetaan yöllä.


Uusi Suomi eli verkossa uusisuomi. Klikkaa ja lue heti! Tuoreimmat uutiset , puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun! Ylen uutiset tuoreusjärjestyksessä - tiiviisti ja nopeasti.


Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Se kattavin uutistarjonta – Ampparit.


Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta. Näkökulmia yhteiskuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin ja tieteeseen. Laadukkaita timanttiartikkeleja ja koukuttavaa datajournalismia.


Nordean asiakkaat tunnistautuvat 27. Kirjaudu sisään Outlook-sähköpostiin (Hotmail). Lue kaikki ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Uutiset sisältää uutiset asia-aiheista juuri nyt. Kiinnostavimmat uutis- ja ajankohtaissisällöt koti- ja ulkomailta.


Uusimmat artikkelit, videot sekä säätiedot käytössäsi missä ja milloin vain, kaikilla päätelaitteilla. Villisikaa kaadettu Rauman ja Laitilan seuduilla tänä talvena vain vähän. Villisikojen metsästys on yleistynyt Suomessa viime vuosina alueilla, joissa villisikoja liikkuu eniten.


Tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut löydät Kauppalehdestä. STT tuottaa uutispalvelua suomalaiselle mediakentälle. Alla olevasta uutisvirrasta voit lukea poimintoja STT:n uutisista asiakasmedioidemme sivuilta.


Alkava viikko tuo Oulun seudulle vetisen ja tuulisen kelin – loppuviikkoa kohden ilma jälleen pakastuu 9. Rat­ti­juop­po­ja jäi kiinni teillä ja kelk­ka­rei­til­lä Lapissa 9. Kristianin äiti on lähtenyt ulos harhailemaan jo kahdesti – Tämä on ollut kauheaa seurata 30. Sofia kertoo, että hänelle tuskin tulee kakkua ”varsinkin kun olen syytön, joten onneksi en ole tehnyt jekkuja”. Sofian itsevarmuus on hyvä ja hän s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit