tiistai 17. tammikuuta 2017

Hämeen poliisi tilannekeskus

Hämeen poliisin lupapalvelut (passit, henkilökortit, ase- ja turva-ala, ajokiellot, yleiset lupa-asiat) Aukioloajat. Mahdollisia vainoamista koskevia rikosilmoituksia poliisi ei (tietenkään) ala tutkia. Tien tukkinut rekka-auto saatiin tieltä pois, kertoo.


Liikenne ohjataan Renkomäestä Uudenmaankadun kautta Möysään. Päijät- Hämeen pelastuslaitos toteuttaa pientalojen valvontaa paloturvallisuuden itsearviointina. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Espoon poliisi ja Espoon nuorisotoimi järjesti Mellstenin hiekkarannalla ja Pattistenpuistossa klassisenmusiikin konsertin. Jostain syystä nuoriso ei tätä arvosta, ja ranta on pysynyt toistaiseksi tyhjänä.


Ajellaan varovasti! Reaaliaikainen hälytysten seuranta Päijät-Häme maakunnasta. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Uhri vietiin sairaalahoitoon.


Yksi ihminen loukkaantui tänään aamulla kello kymmenen maissa ammuskelussa Lahden Mukkulassa, kertoo Hämeen poliisin tilannekeskus. Lahdessa Ala-Tonttilankadulla tapahtuneen ampumisen seurauksena yksi uhri. Tutkinnallisista syistä poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi enempää tapahtunutta. Hämeen poliisin alueella on keskiviikkona ajettu runsaasti kolareita, twiittasi tilannekeskus kello 11:n jälkeen.


Lahden alueella kolareita oli tullut poliisin tietoon kahdeksan ja Kanta- Hämeen puolella Hämeenlinnassa kolme. Poliisi etsii tekijöitä. Esimerkiksi ennen kello yhtätoista Lahdessa vääntyi peltiä Merrasjärvenkadun ja Vääksyntien risteyksessä. Kaakkois-Suomen poliisilaitos:. Päivän aikana harjoiteltiin mm.


HÄMEEN POLIISILAITOS on 27. Lammin Urheiluautoilijoiden järjestämä Lammin Ikkunat ja Ovet -rallin erikoiskokeet ajetaan 20. Onnettomuus Sunnuntaina, toukokuun 6. Kyseessä on taltiointi.


Turvapaikanhakija saapuu poliisilaitoksen eteen – näin Suomen poliisi toimii! Hätänumero toimii kaikissa EU-maissa Suomessa käytössä on vain yksi hätänumero,112. Useimmissa unionin maissa käytetään kuitenkin edelleen myös muita hätänumeroita 112-numeron rinnalla.


Noin kello 16:n aikaan 26-vuotias mies oli uhannut ampuma-aseella useita henkilöitä ja yrittänyt laukaista aseen lähietäisyydeltä kohti ihmisiä. Etelä-Suomen Sanomat kertoo, että poliisin mukaan kyseessä olisi ollut vakavan väkivaltarikoksen yritys. Pelastuslaitoksen asiakaspalvelu (h) puh.


Hennalan vastaanottokeskuksessa nahisteltiin yöllä Torstain ja perjantain vastaisena yönä poliisi joutui käymään kolmesti Lahden Hennalan vastaanottokeskuksessa levottomuuksien takia, Hämeen poliisilaitos kertoo. Ilta Sanomien tiedon mukaan Hämeen poliisilaitoksen tilannekeskus oli tiedottanut, että vastaanottokeskukseen sijoitettujen turvapaikanhakijoiden kesken oli. Peruukkeja helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit