maanantai 9. tammikuuta 2017

Yel vakuutus op

Hanki kattava vakuutus ja turvaa koti vahinkojen varalta. Katso eri tarjoajat täältä. YEL on siis paitsi pakollinen niin tärkeä vakuutus - lue tästä oppaastamme lisää vakuutuksen ottamisesta!


Vakavan sairauden turvan ja luoton takaisinmaksuturvan myöntää OP :n yhteistyökumppani, vakuutusyhtiö AXA. YEL -vakuutuksen ottaminen on pakollista mikäli tietyt kriteerit täyttyvät. Muut ajoneuvojen, kodin, omaisuuden ja terveyden vakuutukset myöntää vakuutusyhtiö Pohjola Vakuutus Oy. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat toimeentuloa liiketoiminnan vähentyessä tai päättyessä sairauden, työttömyyden tai normaalin ikääntymisen takia.


Eläketurvasi perusta on työllä ansaittu lakisääteinen työeläketurva. Vakuutuksesi alkaa aina ehtojen täyttymishetkestä. YEL -laskuri auttaa arvioimaan, mikä on sopiva YEL -työtulo juuri sinulle.


Sen avulla voit laskea, miten eri YEL -työtulot vaikuttavat turvaasi. YEL -työtulo on itsensätyöllistäjän ja yrittäjän työttömyysturvan, sairauspäivärahan, vanhempainpäivärahan sekä eläkkeen perusta. Voit siirtyä saman tien täyttämään uuden vakuutushakemuksen.


Muistathan, että ensimmäisen kerran yrittäjätoiminnan aloittavana yrittäjänä saat prosentin alennuksen vakuutusmaksuusi ensimmäisen kuukauden ajan. Työtulo ei voi kuitenkaan olla ihan mitä tahansa, vaan sillä on alaraja ja yläraja. Kumpikin muuttuu vuosittain. YEL - vakuutus turvaa sinun ja perheesi elämän.


Yel vakuutus op

YEL -maksun määrään vaikuttaa neljä asiaa. YEL -työtulon perusteella määräytyvät myös sairaus- ja vanhempainpäiväraha sekä työttömyysetuudet. Toki eläketurvan täydentäminen myös vapaaehtoisella eläkevakuutuksella sekä muilla säästämisen ja sijoittamisen keinoilla on mahdollista ja yleensä järkevää. Vakuutus on pakollinen, kun yrittäjä täyttää eläkelain piiriin kuulumisen edellytykset, ja se on otettava kuuden kuukauden kuluessa yritystoiminnan alkamisesta.


Muut lakisääteiset henkilövakuutukset (kuten yrittäjän tapaturmavakuutus ja vapaa-ajanvakuutukset) saat kätevästi Turvasta. Yrittäjä voi ottaa eläkevakuutuksensa joko. Yksi vakuutus koskee saman henkilön kaikkea yritystoimintaa.


Yel vakuutus op

Vakuutusasioiden neuvot ja niksit sinulle opastavat OP :n henkivakuutusasiantuntijat. Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin katsotaan yhdessä, voisimmeko olla avuksesi! Vahinkovakuutukset myöntää Pohjola Vakuutus Oy ja vapaaehtoiset eläkevakuutukset OP -Henkivakuutus Oy. Se on pakollinen vakuutus 18–67-vuotiaalle yrittäjälle, jonka.


Vahingon sattuessa Meiltä saat asiantuntevaa apua vahingon sattuessa. Korvauksen hakeminen onnistuu helposti verkkopalvelussa tai puhelimitse. Siksi se on yrittäjän tärkein vakuutus Ota YEL - ja TyEL-vakuutukset Varmasta. Tällöin on mukava vanhuudenturva tuo aikanaa otettu yel - vakuutus. Toki voi laskea sen varaan, että muut veronmaksajat huolehtivat ja niinhän ne tekevätkin, mutta minusta se ei oikein sovi rehdin yrittäjän ajatusmnaailmaan.


Yel vakuutus op

Mistä yel -uskovainen luulee että ne eläkkeet maksetaan jos kassa on tyhjä? Aivan niin, ei mistään. YEL -eläkevakuutus turvaa toimeentulosi, jos yrittäjätoiminta päättyy työkyvyttömyyden tai ikääntymisen vuoksi.


Omaisilla on perhe-eläketurva yrittäjän kuoleman jälkeen. Vahvistetun työtulon mukaan lasketaan sairausvakuutuksen päivärahat ja va­paa­eh­toi­sen työ­ta­pa­tur­ma­va­kuu­tuk­sesi kor­vauk­set.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit