tiistai 31. tammikuuta 2017

Esimerkkitiedote

Tämä on esi­merk­ki­teks­tiä. Uusim­pia tie­dot­tei­ta on täs­sä. Muokkaa tätä tai poista mielesi mukaan.


Jos muokkaat viestiä, johon tämä kommentti liittyy, muistathan poistaa tämän. Muutoin tämä komentti poistetaan samalla, kun poistat viestin johon tämä kommentti on lähetetty! Tiedotteen laatiminen. Kerro asiat niin kuin ne ovat. Positiiviset asiat aukeavat varmasti lukijalle, kunhan teksti on oikeinkirjoitettua ja selkeää.


Skoda Octavia Combi TSI Elegance DSG Autom, 1-OMISTEINEN HIENO SUOMIAUTO! Hei kaikki vanhemmat! Lämmin kesä on kääntynyt syksyksi ja olemme aloittaneet uuden kauden. Haluamme ensiksi muistutella, että lapsella tulee olla säänmukainen ulkovaatetus. Jousto Lasku ja osamaksu.


Liikunnalliset kielityöpajat tukevat turvapaikanhakijoiden osallisuutta. Milloin tiedote kannattaa lähettää? Toiminta tiedotustilaisuudessa Paikallisten medioiden rooli Toimittajasuhteet Parrasvaloissa JSN:n ja Suomen Journalistiliiton julkaisemat haastateltavan ja haastattelijan oikeudet.


Kriisiviestintä Yllättävien tilanteiden. Tähän ytimekäs teksti, josta käy ilmi, kuka tapahtumaa järjestää ja mitä siellä tapahtuu. Pidä asiat yksinkertaisina. Mikäli tapahtumalla on nettisivut, laita linkki nettisivuille sekä vältä turhaa toistoa nettisivujen ja tiedotteen sisällössä. Luvialla panostetaan ennaltaehkäisyyn – vanhustentalojen pihaan senioripuisto.


Luvian Seniorineuvosto ja Vanhustenkotiyhdistys ovat yhdistäneet voimansa kehittääkseen senioreille toiminnallista ympäristöä keskellä kylää. Esimerkkitiedote Minä ajankohtana tiedotustilaisuus kannattaa järjestää? Uusi Vihreiden ehdokkaiden verkkosivupalvelu -sivusto. Käytänpä foorumin hyväkseni.


Tilallamme Lepaalla on tarjolla säännöllisen epäsäännöllisesti LH-koulutusta joko oman hevosen kanssa osallistuen tai ihan vain kuunteluoppilaille. Olen tänään saanut itselleni Vihreän liiton pohjalla toimivan, oman kunnallisvaalisivustoni. Työ on vasta alussa ja nämä sivut ovat vielä kovin keskeneräiset.


Sampolan palvelukeskuksen Louhi-tilassa osoitteessa Kultasepänkatu 7. Miksi Suomi ei julkaise verkkosivuillaan samanlaista listaa? Jos näin tehtäisiin, median tiedonjano täyttyisi ja kannattajat saisivat huomata, että todellisia NHL-kieltäytyjiä on vuosittain erittäin vähän. Viranomaisten on käytettävä asiallista, selkeää ja ymmärrettävää kieltä. Kaikki monitulkintaisuus ei kuitenkaan ole vastoin lain henkeä, vaan hallinnonkin teksteissä voi joskus leikitellä kielellä. Kohti Ainolan kaupunkia – Järvenpää, Kerava ja Tuusula yhteen.


Kankeus on voimaa – vahva vaikuttaja valtuustoon. Kulttuuri ja humanismi – sivistyksen kulmakivet. Tutustu kattavaan vaihtoautovalikoimaamme ja löydä seuraava autosi.


Suuri valikoima laadukkaita vaihtoautoja edullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit