maanantai 16. tammikuuta 2017

Hoitosanasto ruotsi

Katso sanan hoitoala käännös suomi- ruotsi. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!


Treenaa ruotsin kieltä - kouluun, ammattiin, harrastuksiin! Ruotsin kieltä voit opiskella täällä erilaisin tavoittein: kerrata lukion ruotsia, treenata yo-kirjoituksia, työlämää tai yleistä kielitutkintoa varten - tai sitten vain elämää varten! Sivun yläreunasta (Uppsalan tuomiokirkon ja Ruotsin lipun kuvan alta) löytyvät eri sivuille jaoteltu oma tukimateriaalini, jota voit myös helposti selata klikkaamalla otsikoita. Niistä löydät hyödyllisiä fraaseja sekä aakkosellisen hoitoalan pienen sanalistan suomi- ruotsi ja ruotsi -suomi. JAG ÄR FÖR DIG Selkokielinen suomi- ruotsi sanasto hoitotyöhön.


Milloin työntekijän on mahdollista tehdä osa-aikatyötä? Pitääkö siihen olla lääkärintodistus kykenemättömyydestä täyteen työaikaan? Uskallanko kysyä asiasta palveluesimieheltä, vai kannattaako minun pelätä työpaikkani puolesta ja olla ennemmin hiljaa? Osa-aikaisuutta on mahdollisuus.


Verkostoitumismahdollisuuksiin kuuluu linkkejä ja tietoa Suomeen muuttaville - viisumin hankkimisesta, kulttuurivinkkejä, yleistä tietoa Suomesta, yhteystietoja verotukseen liittyvissä asioissa, Suomen sosiaaliturvasta (Kela), terveysalan ammattiliitoista, terveydenhoitoalan laitoksista, vanhusten hoidosta ja paljon muuta. Hoidokki-erikoissanaston suomenkieliset sivut. Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista jokaisen suomalaisen ulottuville.


Kääntääksesi sana ruotsin, suomen, englannin ja venäjän välillä, kirjoita sana haku-kohtaan vasemmalla, paina “Etsi”-painiketta ja saat käännöksen (ja lisäksi kaikki sanat, joissa antamasi sana esiintyy). VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KIELIOHJELMAN TOTEUTUSSUUNNITELMA Miia Lindström Hoitotieteen laitos Turun yliopisto Joulukuu SISÄLLYS JOHDANTO. Trevligt att träffas!


Kuka nyt kukista ja mehiläisistä enää puhuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit