keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Kutsunnat lääkärintarkastus

Lisäksi saat tietoa maanpuolustusvelvollisuudesta. Kutsunnat koskevat miespuolisia Suomen kansalaisia, jotka kutsuntavuonnaan täyttävät vuotta. Kutsunnat on asevelvollisuuteen liittyvä toistuva menettely, jossa asevelvollisuusiän saavuttaneet miehet määrätään saapumaan erityiseen tilaisuuteen palveluskelpoisuuden ja -paikan määrittämiseksi sekä asevelvollisuuden suorittamista koskevan tiedon jakamiseksi. Ihan sama mitä tänne kirjottaa, vanhat tarinat pitävät valtaa yllä.


Kutsunnoissa on lääkärintarkastus , mutta se on hyvin minimaalinen. Jos muutoksia ei ole tapahtunut kutsuntoja edeltäneen tarkastuksen jälkeen, lääkäri yksinkertaisesti allekirjoittaa paperit ja voit jatkaa matkaasi kutsunnoissa. Aseistakieltäytyminen ja kutsunnat. Siviilipalvelukseen voi hakea kutsunnoissa täyttämällä siviilipalvelushakemus.


TILAA MEHILÄISEN UUTISKIRJE. Mehiläisen uutiskirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa - sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä. Todistukset ja lausunnot. Joissakin tilanteissa elämässä pitää valmistautua todistamaan olevansa terve.


Terveystalon lääkärit kirjoittavat todistuksia erilaisiin tarpeisiin. Puolustusvoimien aluetoimisto järjestää kutsunnat elo-joulukuussa jokaisessa Suomen kunnassa. Kutsuntojen tarkoituksena on selvittää varusmiespalveluk-seen astuvan miehen palveluskelpoisuus, asepalveluspaikka ja palvelukseen astumisaika.


Joukko-osasto sekä sodan ajan perusyhtymä ja yhtymä (joukko-osasto) käsittelevät palveluksessa olevan asevel-vollisuusasioita. Kertausharjoituksessa asioita käsittelee kertausharjoituksen johtaja. Tietoa naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta. Kutsuntalautakunta käsittelee asevelvollisuutta koskevia asioita kutsunnassa.


Naiset voivat suorittaa asepalveluksen vapaaehtoisesti kaikissa puolustushaaroissa ja aselajeissa. Naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen pääsemisen edellytyksenä on Suomen kansalaisuus, -­ vuoden ikä palvelukseen haettaessa sekä terveydentilan ja muiden henkilökohtaisten ominaisuuksien sopivuus sotilaskoulutukseen. Kohta Muut kohteet on suomeksi siis anaalitarkastus. Sinne laitetaan tieto jos anaalitarkastus tehdään jo kutsunnoissa. Tarkemmin peräsuolitutkimuksen tulokset, esim.


Kolmannen vuosikurssin syyslukukaudella kaikille pojille järjestetään kutsunnat. Kutsuntatilaisuus pidetään kotikunnassasi ja on pakollinen. Päätös perustuu toiveisiisi ja lääkärintodistukseen. Meidän esikoisemme kutsunnat olivat elokuussa. Sinne mentiin aamulla, kuunneltiin esityksia varusmiespalveluksesta, ja odoteltiin vuoroa omaan haastatteluun.


Lopuksi tuli kutsuntapaperi kouraan ja pääsi kotiin. Poika lähti vielä kouluunkin kutsuntojen jälkeen, eli ei mennyt suinkaan koko päivää. Kutsunnat pidetään vuosittain, ja ne aloitetaan aikaisintaan elokuun päivänä ja päätetään viimeistään joulukuun päivänä.


Vierailija: Jotkut ettei voisi mennä vuoteen armeijaan ,kun syke liian korkea tms. Tarkoittaako että ei voi mennä vielä esim. Vai voiko mennä silloin jo, jos kunto kohenee?


Ekat kutsunnat hällä on n. Vapautuksen myöntäminen. Asevelvollisuuslain (10§) mukaan ”asevelvollinen vapautetaan palveluksesta rauhan aikana, jos hänellä on vaikea vamma tai sairaus, joka estää palveluksen asevelvollisena, tai jos hänen todetaan terveydentilansa vuoksi olevan kykenemätön palvelukseen niin pitkän ajan, ettei hänen kouluttamisensa myöhemminkään olisi tarkoituksenmukaista, taikka jos hän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit