keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kiitos kirje ystävälle

Joskus ystävälle ei muista sanoa, kuinka tärkeä hän on. Tämän jutun avulla se onnistuu. Sinä autoit minua ymmärtämään opetuksen jokaisessa minulle sattuneessa tapahtumassa. Ei minun Sinulle kirjoittaa tarvitsisi.


Tunnet minut, tiedät minusta muutenkin enemmän kuin kukaan muu.

Kiitos myös kirjeestäsi minulle. Det var så länge sen som vi var i kontakt med varandra. Salaisimmat asiansa kun on purkanut niinsanotulle ystävälle johon luotti.


Kirje ystävälle joka antoi minulle mahdollisuuden jakaa. Hauskat kekkerit taas vietettiin, kun synttäreitäni eilen juhlittiin. Sain prinsessana pyörähdellä, siitä kiitän täydellä sydämellä! Parasta vanhana kääkkänä olemisessa on se, että saat olla omituinen ja nuorten on käyttäydyttävä kohteliaasti ja nieltävä tempauksesi.


Sähköpostin kirjoittaminen.

Niin epämuodolliset kuin virallisetkin sähköpostit ovat yleensä tyyliltään epämuodollisempia kun kirjeet. Monta on kaunista, monta on hyvää, vaan yksi on parasta tunnetta syvää. Suuri on ihme, myötäelämisen taito, sen omaa vaan ystävä, jonka sydän on aito. Sata ajatusta minulta sinulle, sata sanaa sanottavana, sata kaipausta ja tuhat iloa tavatessamme taas!


Olkoon myötätuuli takanasi, aurinko edessäsi ja. Runoja ja värssyjä YSTÄVÄLLE. Onnittelut ystävälle , ystävänpäivätervehdyksiä, ystävänpäivärunoja, ystävärunoja ja.


Enää ei ole kuin haavat joita en saa tyrehtymään. Kirje vanhalle ystävälle , johon et ole ottanut yhteyttä pitkään aikaan Siitä on todella kauan kun viimeksi olimme yhteydessä. Sen tiedän kuitenkin, etten juo enää katkeruuden maljaa. En anna sinun enää satuttaa minua. Enää en halua sanoa kuin sen, että kiitos oppitunnista.


Olin sen tarpeessa. Kirjoitin tänään ystävälle ihan oikean kirjeen. Oikealle kirjepaperille, oikealla mustekynällä, oikealla kädellä.


Toivottavasti kirje ilahduttaa yhtä paljon sen saajaa, kuin minua ilahdutti täällä sohvanpohjalla tuo pieni yksinäinen monologi. Jäin miettimään, että tätä täytyy kyllä tehdä useamminkin.

Olet ollut usein mielessäni, hyvässä mielessä. Ilman Sinua en olisi tätä edes kirjoittanut. Kun Saara oli 17-vuotias, hän oli yksinäinen. Hän päätti kuitenkin kirjoittaa kirjeen tuntemattomalle ystävälle , jonka joku päivä ehkä saisi tavata.


Nyt, monta vuotta myöhemmin, saan kunnian olla yksi hänen ystävistään ja kirje on löytänyt perille jo useammallekin vastaanottajalle! Voi lämmin kiitos teille kaikille näistä ihanista kommenteista. Onkohan ehkä niin, että tarve ilmaista itseään silti säilyy ja se vaan on nykyään siirtynyt tänne blogimaailmaan ja jossain määrin myös facebookiin?


Sinähän tunnet Heikin henkilökohtaisesti ja pystyt häntä tulkitsemaan siitä käsin oikein. En ollenkaan usko että Heikki koskaan tarkoittaisi loukata ketään, mutta itse kukin voi tahtomattaan satuttaa jotakuta toista. Lähetän halin tunnet lämmön ja hellän kosketuksen.


Minulla ei ole edes fiktiivisiä ystäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit