keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Suklaapikkuleipä ohje

Vaahdota voi sokeri ja vanilliinisokeri. Laita uuni kuumenemaan 2asteeseen. Lisää huoneenlämpöinen kerrma. Hienonna suklaa karkeaksi rouheeksi tukevalla veitsellä leikkuulaudalla. Nostele taikina pikkulusikalla nokareina uunipellille leivinpaperille, esim.


Sekoita nopeasti tasaiseksi. Sulata voi ja suklaa mikrossa tai kattilassa. Miun suosikki ohje täällä!


Miten pieneksi silpuksi oikein silppuat tuon suklaan, kun minulla jo 175g tuntuu siltä, että pallot pysyy vain juuri ja juuri kasassa? Mä olen joskus väsännyt vastaavia, mutta niissä oli muistaakseni suklaan tilalla kanelia ja kardemummaa! Ihan tajuttoman hyviä keksejä, mutta ohje pääsi hukkumaan. Helpota arkeasi tilaamalla ruokaostokset netistä tai suunnittelemalla ostokset etukäteen.


Meiltä saat aina tuoreimmat tuotteet. Nopea toimitus kotiovelle tai nouto kaupasta. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten suussasulavat suklaakeksit :d valmistetaan.


Katso tämä ja sadat muut reseptit sivuiltamme! Hellapoliisi jakaa vinkit ruoanlaittoon ja leivontaan ja haluaa innostaa kaikkia nauttimaan siitä! Nokareina pellille laitettavat pikkuleivät ovat helposti leivottavia. Käytä leivinpaperia. Vuohenmaidon ja -rahkan voi korvata tavallisella maidolla tai kermalla ja rahkalla.


Vuohenmaitojäätelön voit tehdä myös muista marjoista kuin vadelmista. Lakka ja tyrnimarja tekevät jäätelöstä kauniin keltaisen. Kun mielesi tekee herkutella, leivo näitä ihanan suklaisia keksejä, ja kutsu vaikka ystäväsi herkuttelemaan kanssasi Hanna-tädin kakut kuuluvat monien suomalaisten jouluun. Suklaata, voi nam todellakin!


Itse taikina onkin helppo tehdä, mutta paistamiseen menikin sitten enemmän aikaa. Pikkuleivät leviävät todella paljon, joten kovin montaa ei per pelti mahdu ja taikinasta riitti pikkuleipiä kolmelle pellille. Chocolate Chip Cookies Vatkaa pehmeä margariini, sokeri, fariinisokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Mausta soijakastikkeella, kalakastikkeella, sokerilla ja mustapippurilla (suolaa et tarvitse, koska kala- ja soijakastike ovat suolaisia). Yhdistä marinadin ainekset keskenään.


Anna maustua jääkaapissa yön yli. Sipulit säilyvät jääkaapissa useita. Jos puljaa shottilasimuottien kanssa, niin saa kuvalliset ohjeet, miten kannattaa toimia. Yhtäkään kysymystä ei herännyt tätä lukiessa eikä leipoessa. Ohjeen kommenteissa joku vinkkasi, että oli omenaporalla tehnyt Runebergin torttuihin reikiä, että saa isomman hillosilmän.


Ajatelkaa nyt jos pimeinä loskaisina marraskuun iltoina suklaapikkuleipä kertoisi rakastavansa sinua… Tämä on sellainen tavara, jota ei nyt varsinaisesti tarvitse mutta jossa on jotain niin hassua ja suloista että heti kun näin sen yhdessä blogissa, tiesin haluavani sellaisen itselleni. Kaurajauhoja muuten löysin Kampin K-marketista. WANTED NEWS 6-VUOTTA Ekologisuus, taloudellisuus, energian säästö, sähkön hinta, siinä muutamia päivänpolttavia aiheita.


Samaan aikaan talous on alkanut elpymään, vienti kasvaa ja Suomi ponnistaa taantumasta ylös samalla, kun poliittinen valtapeli ja kädenvääntö Suomen ja Euroopan asioista käydään kotimaan mediassa. Miks aina, miks me ei koskaan olla kotona?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit