perjantai 1. syyskuuta 2017

Löytötavarat tampere

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Löytötavarat saapuvat meille muutaman päivän sisällä tavaran löytymisestä. Vaikka tavara ei olisikaan päätynyt meille, voimme ohjeistaa kaikissa löytötavaroihin liittyvissä tilanteissa ja mahdollisesti neuvoa, mistä muualta tavaraa voisi etsiä.


Toimistomme avoinna keskiviikkona 5. Busseista löytyneet tavarat toimitetaan löytötavaratoimistolle maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Matkakortti kadoksissa? Tampereen Aluetaksi Oy.

HuoJos löytötavaraa ei voida kuljettaa ilman vaaraa tai hankaluutta, riittää kun sen talteen ottamisesta ilmoittaa poliisille. Poliisi antaa vastaanottamistaan löytötavaroista löytäjälle kuitin. Kadonnutta omaisuutta voi tiedustella myös poliisiasemilta.


Poliisi ylläpitää varsin kattavasti löytötavaratoimintaa koko maassa. Löytötavaralaki edellyttää, että löytötavaroista on ilmoitettava omistajalle tai ne on toimitettava poliisille. Hoidamme julkista löytötavaratoimiston tehtävää valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti ja annamme löytötavaraneuvontaa.


Nyssen kausiliput tulevat käyttöön Nysse-alueen junaliikenteessä 3. Löytötavaroita säilytetäänTays Keskussairaalan neuvonnassa yksi viikko. Tämän jälkeen löytötavarat toimitetaan Pirkanmaan löytötavaratoimistoon. Tässä palvelussa voit jättää ja lukea ilmoituksia löytötavaroista. Vakiovarusteena luotettavuus.


Rami Lehtimäki Työvuorosuunnittelija Puh. Harri Liimatainen Henkilöstösuunnittelija Puh. Plevnan löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun. Yksityistilaisuudet ja muut tiedustelut: leo.


Keikkailtoina avaamme jo klo 22. Helsinki-Vantaan lentoasemalle jääneitä tavaroita voi tiedustella Suomen Löytötavarapalvelusta.

Stockmann-tavaratalojen palvelupisteistä saat laajan valikoiman pääsylippuja, lahjakortteja, valuuttapalveluita ja paljon muuta. Meiltä löydät myös kanta-asiakaspalvelun, tax-freen sekä ostamiesi tuotteiden lähetyspalvelun kotimaahan tai ulkomaille. Cine Atlaksen löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun.


Festivaalialueella kadonnutta omaisuutta voit kysyä Suomen Löytötavarapalvelusta. Tullikamari – ovi auki elämyksiin. Asiakastuki ja yhteystiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit