tiistai 26. syyskuuta 2017

Aut lyhenne

Mitä teksti AUT tarkoittaa tekstissä Summana AUT on lyhenne tai lyhenne sana, joka on määritetty yksinkertaisella kielellä. Tämä sivu havainnollistaa, miten AUT on käytössä viesti-ja keskustelu foorumeilla sosiaalisen median ohjelmistojen, kuten VK, Instagram, WhatsApp ja snapchat, lisäksi. Ohessa on kokoelma suomalaisia, ruotsalaisia ja latinalaisia lyhenteitä, joihin voi törmätä sukututkimuksen yhteydessä. Kokoelma ei ole täydellinen luettelo lyhenteistä vaan se on kokoelma lyhenteitä, joita on kerätty allaolevista lähteistä.


Mitä teksti AUS tarkoittaa tekstissä Summana AUS on lyhenne tai lyhenne sana, joka on määritetty yksinkertaisella kielellä. Kansainväliseen Olympiakomiteaan kuuluu 2valtiota. Jokaisella jäsenellä on kolmikirjaiminen tunnus tai koodi, joka yleensä kuvaa maan kansallista olympiakomiteaa. Metaania voidaan säilyttää paineistettuna 200–2barin paineessa tai nesteenä alle -1̊C:ssa. Paineistetun metaanin lyhenne on CNG (Compressed Natural Gas) ja nesteytetyn LNG (Liquified Natural Gas).


Nesteytettyä maa- ja biokaasua käytetään vain raskaan liikenteen polttoaineena. Suomen Internetoppaasta löydät hyödyllisen yleistiedon lisäksi myös alan yrityspalveluja. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen.


Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Suomessa liiken-nekäyttöön jaeltava kaasu voi olla maa- tai biokaasua tai niiden sekoitusta. Mmitä tarkoittaa latinan sana decursus? Olen kuullut latinan kielisen sanon In porto perse vitulus est ja se oli.


Käytettiin ennen enemmän kuin nyt. Voisitteko kääntää latinaksi lauseen. Etsiskelen netistä hyvää latinankielistä fraasia, lausetta, sanontaa tms. K autokomppania Aut.


Björneborgs regemente (Porin rykmentti) Bro. Seuraavat 2sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 285. Blind Spot -tunnistin varoittaa sinua kuolleessa kulmassa olevista autoista – ulkopeilissä olevalla LED-valolla1.


Jos varoituksesta huolimatta kytket vilkun kaistanvaihdon merkiksi, valo alkaa vilkkua huomiosi herättämiseksi. Korkeampi maavara mahdollistaa kuitenkin sujuvan ajamisen hieman vaikeakulkuisimmillakin teillä. Lyhenne XC tulee sanoista cross country. TEHDÄÄN PÄIVITTÄIN. VASTAUS VALMISTUU SAMANA PÄIVÄNÄ.


Volvon AWD- lyhenne tulee sanoista All Wheel Drive, kaikki pyörät vetävät. BorgWarner-järjestelmään ja Instant traction –tekniikkaan pohjautuva AWD tarkkailee jatkuvasti renkaiden pyörimistä, kaasuläppää, moottorin vääntöä ja nopeutta sekä jarruja. Ohjattu sivulta AUT Tämä artikkeli kertoo nyky-Itävallasta, jonka edeltäjistä on omat artikkelinsa: Itävallan keisarikunta ja Itävalta-Unkari.


En osaa sanoa, minun tiedoissani kirjainyhdistelmä on juuri noin kuten kirjoitin. Muut testin osat olivat ne tavalliset proteiinit ja muut, mutta tuo oli uusi enkä löydä mistään mitä se tarkoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit